Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bila sam 100%u pravu kad sam izjavljivala ovu vijest Kup BiH: Gradski derbi u Mostaru, Sarajevo protiv Kozare, Željo dočekuje Goražde 19.10.2016."cula sam iz dobrih izvora da ce Velezovi simpatizeri iz cijelog svijeta pomoci da se taj stadion zavrsi. Kazu da ce biti jedan od najbolji stadiona u BiH.Nece sliciti na Arenu iz Minhena, ali mnogi ce im zaviditi.Prica se, da ce Velezovi simpatizeri iz Mostara ucestvovati u toj radnoj akciji, sa svojim dobrovoljnim radom doprinijeti"
kako se vidi akcija ne prestaje. Tko voli svoj klub, taj ce vjecno biti spreman da se stadion pretvori u nesto sto Mostar nema.Mogu zlonamjerci pricati svasta, a zna se zbog cega.Velez je jedan i kao takav ostace dozivotno u srcima njegovih navijaca, bez obzira gdje se oni nalaze.Jedno veliko BRAVO za navijace Veleza.
Mamu va usrašku VFC
Da smo normalan narod na starom velezovom ili gradskom bi igrala oba kluba. Za mene vrapcici su selendra. Alo vec onda sjeverni logor je mogao biti dobra lokacija. Ali okle im para kad klub funkcionise od donacija.
simboli Mostara su stari most i velez oduvjek i vjecni ce biti
mostar je SDA zato im klub propada
Hahahaha,dva mala bagera i 3 baustelca,hihi,ovo je veca sprdancija o grbavice,hihihiji