Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko su ekipe loše da su sudije najbolje na terenu
Ova igra Širokog je negledljiva. Dokle u Širokom misle trpiti trenera Budimira? Neka se ući negdje drugdje trenerskom poslu. Široki je ozbiljan klub za BiH prilike s proračunom na razini Veleža, a Velež je trenutno avion za Široki.
Kriza koja traje vec duze vrijeme.Dici ce se Siroki.
Za Amiru koja se u njenoj 46-oj godini bori s rakom dojke pokrećemo apel sa brojem 17043. Pozivom donirate 2 KM, a vas molimo za podjelu apela.
Kakva dosada od utakmice u 19:45.
Joj Zeljo moj, igrat cemo derbije zacelja sa Goskom i ostalim ekipama. Samo da ne ispadnemo i realno me postaje malo strah.
sto me nasekira