Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Benjamina i Vedada Deljkovica dedo prosio pred Begovom dzamijom dugo godina, da mu ga je mama Amina dovozila na nekim kolicima? Sirotinja je to teska, gladna
Obrazovani i inteligentni momci maltretirani od strane korumpirane uprave, e nece ici. Bravo, sve na vidjelo!
Svaki sudija u BiH je bar 10 puta bio potplaćen i to se javno zna. Pare se skupljaju po udruženjima prije utakmica. Sve namješteno u prvenstvu šabanije.
Svima je jasno da su ovi momci s deljkovicem regularno izabrani i legalni. Zato sto nadlezno ministarstvo kasni s potvrdjivanjem istih, daje za pravo sadasnjim vlastodrscima da pokusaju sve kako bi ostali na celu. Funkcija slatka, beneficija mnogo. Dobar dan BiH.
Gdje god se svadjaju tuj je lopovluk u pitanju. Ovdje znaci su sudije
Pilav Elmir - najvece smece sudijske organizacije u BiH
a kad je promjena u FS KS Čolpa Džemiđić & Co
ne trazi se sposoban sudija ..nego legitiman...a sta je sa sejdicem i fincijem...