Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Utakmicu Slavija Sarajevo - Zeljeznicar UZIVO mozete pronaci na: www. goo. gl/l0L1p
Dva Sarajevska kluba, jedan primi 5-6 golova u Europi svake godine, a drugi nas PONOSNO predstavlja :-)
Pogotovo protiv Zete iz Golubovica, Bazela, Besktasa, Ekerena... Da ne spominjemo isti broj titula kao Modrica i Brotnjo, vaseg ponosnog psihologa D.D. afere virsle, i tako dalje i tako blize.... FK torpedo!
Dva Sarajevska kluba, jedan radnicki, drugi rezimski. Jedan je nastao iz ljubavi, drugi iz mrznje. Poslije ovog kola ide ona poznata, bitno je da Željo ne osvoji duplu, svi pitari ce navijati opet za Siroki.... Sarajevo, jadna li ti sudba, jade li te stvori UDBA!!! OPASNI SINDROM OPET VLADA:SAKRIJ BORDO SALOVE DO IDUCE GODINE!!! VOLIM TE ŽELJO, TVOJ MANIJAK S JUGA!!!
osnovala partija, podrzala carsija! problem?
mosa ljože :)