Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
j.e.b.e.m m.a.t.e.r i tebi i Silvi i Agueru i Toure-u sto ne date lopte nasem Dijamantu,nego on vas proigrava i dijeli asistencije k\'o da je veznjak a ne napadac..
klub drag mi samo zbog naseg edina,ali realno,vjestacki klub i kratak mu je zivotni vijek...
nije u Englesku nego u Engleskoj sosoncino
CITY IGRA NAJDOSADNIJI FUDBAL U ENGLESKU
Barca ne trosi pare nikako jel??? Fabregas i Sanchez - 60 milion aovo ljeto, a prethodno Villa-40 mil, a ljeto prije toga Ibrahimovic-70 ;)
nasri pedercinoooo lopoveeeeee
j.e.b.o. v.a.m. m.a.t.e.r. i dzeko i nasri i cijeli city a vi njima i nek se nada ako visoko bude stajala odbrana da ce stici walcotta protiv arsenala samo nek se nadaju da ih nece theo preletiti gooner 4ever
vidjet ćeš sutra zašto treba da se plašiš Chelsea, mamu li ti..
GO YOU BLUES!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=KtlRaYdqxDQ
pa gdje ces city poredit sa barcelonom, barcelona je klub sa srcom i koji vjeruje u svoje igrace, a ne ko u city odigras jednu losu utakmicu odma sledecu si na klupi, tako igraci nemogu steci povjerenje u sebe jer uvijek moraju racunati da ce sledecu utakmicu na klupi provest, srce ce uvijek da pare pobjedi!!!
Edin, jel se snašao Samire ?