Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ideja ti je glupa, malo je rec'
Ne moze bez Zelje
pa nije losa ideja tako da se moze poceti sa prosirenom Balkanskom ligom gdje bi Grcka ,Turska,Bugarska,Rumunija,Srbija,Makedonija,Crna gora ,Bosna i Hercegovina, Hrvatska ,Madjarska, Slovenija oformile dvije lige liga prvaka prvi i drugi ,druga liga treci i cetvrti
A Turska liga nista? Bosnje na aparatima
Ma sam šampioni nacionalnog prvenstva bi trebali igrati ligu šampiona.
@ratomir Ne može... po toj logici hipotetički Barca bi bila u ligi prvaka, a Real bi otpao... pa ne bi UEFA to nikad dopustila zbog novca od TV prava, sponzora itd. Ligu prvaka su sjebali što su olako dopustili nekim bezveznim klubovima da se kvalifikuju i zato najveći klubovi lige petice godinama dogovaraju da formiraju zasebnu ligu prvaka bez UEFA-e.
Mafija gleda svoju računicu hehehe
kad prosire na 160 klubova bice i za Zelju mjesta...treba radit na toj ideji
Deda, ne sramoti se.
Neka ovom dedi neko objasni da u Evropi ima još država osim Italije, Francuske, Njemačke, Engleske, Španije, Portugala, Holandije i Belgije.
Dobro nije rekao po 14 klubova iz Italije i Engleske.. Pa da uzivamo u utakmici Sassuolo - Bournemont!!!!
😁😁
Jel ovo onaj sto je sa pistoljem uletio na teren?
da li vi narode pustate gasove kao sto ih ja pustam nemal svakih 5minuta jednom
Nek City da Lesteru lovu sad na poluvremenu ko u bratskom premijeru
A BH ligu ne spominjes a? Jel ti znaš koliko velikana prati igrače naših prvih 5 ekipa znaš li ha?😂🇧🇦🇧🇦🇧🇦⚽️⚽️⚽️⚽️🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
narode ne mogu vise gledat fufice po instagramu kako su sad vjernice najvece
ne bi na gledao, ali svaka druga objava sad je takva