Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije vam dobra ova tablica. Roma ima cetiri pobjede iz zadnjih pet utakmica.
Bez obzira na lidersku poziciju, danas je postalo jasno da ce opet glavnu bitku za prvaka voditi Juve i Roma. Napoli apsolutno nema sanse da izbori i LP, jer je cak i Inter bolji tim. Onaj ko je gledao vecerasnju tekmu mogao je zapaziti da Napoli jednostavno igra na instinkt, a kao sto vidimo, to mu ne pali cak ni u Evropi, a pogotovo u Italiji u kojoj se igra bazira na taktici. Da ponovim, ako izbore 3. mjesto, neka pjevaju.
daj broj dilera
@skroz.anoniman pasa oko na cemu si? Hahahaha...ptice na grani znaju da ce Juve biti sampion, ali Napoli ce glat uhvatit ligu prvaka...cuj igraju na instikt 😂😂😂...igraju daleko najljepsi fudbal u Italiji...navijam za Milan, ali vcrs ih je Napoli rasturio
Jel istina da su ovo stvarno piramide u Visokom ili je samo prica.Sudeci ppo ovom snimku je samo jedno obicno brdo. https://www.youtube.com/watch?v=SVa5bLhgNss
Rezultat je trebao biti 4-1, najmanje. Milan standardno loš, ali neka još Montelle malo heheh
A Napoli je bas dominirao ono... Koju smo ja i ti tekmu gledali? Milan mi apsolutno nije jedan od omiljenih klubova, ali veceras su u najmanju ruku bili ravnopravni sa Napolijem.
@skroz.anoniman Šta su bolan bili ravnopravni? Napoli dvije/tri stopostotne šanse imao. Milan iz prve prave dao gol, čitavu utakmicu kružili bez ikakve ideje ni taktike.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)