Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvo je smece ovaj nejmar nije humano, lik se od 50te minute valja po terenu
@Prangloss to je Barselonina škola valjanja. tamo je ispekao zanat.
Da je umjesto Liverpoola bila ekipa u boljoj formi, PSG bi ispao. PSG su navukli u ekipu previše "umjetnika". Trebaju više igrača- ratnika. Verati griješi, ali grize kao pit-bul. Crvena zvezda je izvukla maksimum, borili se muški i izgubili od boljeg.
znam da cu dobiti koji minus od SDA Talibana ali iskreno receno, nije lose igrala Zvijezda sinoc.. u kakvoj se je grupi nasla (najjacoj), odlicno prolazi - svaka im cast.
Jos jednom molim urednistvo klixa da se drzi pravopisa bosanskog jezika I koristi ispravan prevod za taj fasisticki klub iz Djikanistana, Krvava Kokarda.
Ti ga pushish zvezdo
zvezda kupila marina za million prodati ce ga za 4
Uz dosta sreće Pike daje go ?! Top asistencija.
hahahaha brišu mi se lajkovi
hvala mnogima na česitkama,realno u ovoj grupi mislio sam da ćemo uzeti bod protiv Napolija a ostalo porazi. 4 boda u ovakvoj grupi,konkurenciji je zaista nestvarna. nismo se obrukali.
..balija ti može samo čestitati.
@MaxBunker_V dobro
Liverpul ko neka druga ekipa od prošle godine, oni nemaju pojma u gostima, kako u Engleskoj tako i u LŠ. Salah se nije sasto s’loptom većeras
messi napravio dar mar izmedju 6 igraca. mesiju zaista svaka cast igracina je i bez ovako nepotrebnog preuvelicavanja
Ma šta kažeš
Baho k'o da se iz tunela javlja
Messi ponovo iz nemoguće situacije...
NEK STE ISPALI CETNICKI KLUB
@VenaCavaSuperior APARATA NA PRODAJUUUUUUUUUU
@kasperneunistivi2 CETNICKI JA STA JE DRUGO SVE VAM JEB.M
allezzzzzzz pariiiiis