Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E pa ovo je malo zabrinjavajuce, ono po aziji je bila zafrkancija ali ovo i nije bas, izgubit od liverpula i napolija i to velikom razlikom na svome terenu nije bas ok.
I ne dati niti jedan gol.
da su ne znam kako prijateljske, a audi kup nije uopce peijateljski, u zadnjih nekoliko utakmica ljudi niau poatigli gola.
Pa za to i sluze ovakve utakmice, jer je cilj da pripreme igrace, probaju mlade, pokusaju novu formaciju itd... Jedino kod nas se igra s najjacom postavom i najboljim igracima na prijateljskim utakmicama 😉
imperativ da se vidi šta, gdje, kako
Ali 5:0 ukupno u dvije utakmice ???