Tvrdnje Manchester Evening Newsa
77
Napadač Chelseaja Sturridge zamjena za Džeku u Cityju
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idi Džeko iz te luđačke lige, pa njima nije valjao ni Ševčenko, tj. ono nisu znali šta su imali. Nadam se da ćeš igrama u nekoj normalnoj ligi pokazati da su se ogriješili o tebe.
DZEKO ME RAZOCARAO SVAKI PUT TOTALNO LOSE ODGLEDA UTAKMICU
imam dojavu: informacija iz prve ruke, na ljeto razmjena sturridge-djeko, djeko u chelsea treba da zamijeni drogbu koji napusta klub, djeko i torres ce biti ubitacan napad i chelsea s njima kao prvi tim u istoriji odbranjuje naslov lige prvaka koji ce osvojiti ove godine protiv bayerna u minhenu rezultatom 3:2. sve je vec izrezirano. nemojte nikom rec za ovo, striktno konfidentalno.
Moze bree Dzeko je najaci ima udarac glavom ko Starigg nogom. :D
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!
Šteta što Džeko dozvoljava da ga Mancini sekira, pa igra bezvoljno. U velikim klubovima je uvijek tako. Uvijek neko nekoga sekira, ne može zbog toga gubiti volju. Ne valja što ga \'tjeraju\', iako je velika greška bila odlazak u City i to još na nagovor Mancinija. Mancini je uvijek bio problematičan trener, šteta što Edin nije bolje razmislio prije nego se odlučio pridružiti Italijanu u Englesku. Nadam se da je naučio lekciju i da će sljedeći put pametnije.
DŽEKI POTVRDIO DA ĆE SE OVIM BAVITI: http://q.gs/1503844/w
Ja predviđam da će prvi otići mancini, zbog iznimnih rezultata koje je postigao u ovoj sezoni!
Grazie Madonna di Medjugorje aiutarmi a risolvere il bosniaco o calci
Kakve zelje ovaj idiot ima, on je jedini na izlaznim vratima i onaj njegov crni idiot- mozda se zajedno zaposle u Lecce-u.
Moze on sastavljati sta hoce.toliko je glup da nije svjestan da je on najblize odlasku.seici mu nisu jos ponudili produzenje ugovora tako da bi prvo trebao sebi traziti neki klub a ne seliti druge igrace iz kluba
zar mu nije prvi na listi mesi pa ronaldo,rvp,pa u vezi xavi,iniesta itd,da mu ovaj arap da 850 miliona funti malo bi mu bilo i opet nebi nista osvoijo,unistio bi ih sve redom
NAJBOLJE BI MU BILO DA DOVEDE TORESA I DA DA ZA NJEGA 50.000 FUNTI PA DA GA ODVEDE NADNO TABELE
Ne znam esam li jedini koji ne konta ovog \"strucnjaka\"...ima ekipu da osvoji sve sto se moze osvoiti a on umjesto da prizna svou nesposobnost trosi uzaludno pare na unistavanja karijera vrhunskih igraca
Eto ti jakih novinara.Koliko je to Sturidge imo godina kad je igro za MC??Dzeko nigdje ti ne idi iz Citya dok on dobro placaju ionako Fudbal je posto samo biznis a najmanje sport.Jedino ako neko ponudi vise onda grabi pa nek je i u Arapskim drzavama.
a djeko u chelsea, to bi bilo to
Ispade da je ovaj sturidz igrao za mc kad je imao q13 godina.