Edin Džeko za FIFA.com
0
"Namjeravamo postići nešto izvanredno"
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako bog da ja nas vidim u juznoj africi a ove cemo tuc ko guje hajmo bossssssssssssssssssssssssssssssssssssnnnnnnnnnnnnoooooooooooooooooo i hercegovino
pipo koji si ti walter ;)
ajde izgubite vise tu utakmicu pa se primirite.
@hErCeGoWaC hej hErC-o ako te muci komplex manjine; napuni se usta-sa kozjom spermom. hej lafcino vidi mojne ba pretjerat da te herc ne strefi dok majmunas ulicama luburic maksa.
@asas o dje si vuce kako te nismo prepoznali, a sta kontas da baniraju komoletnu IP listu iz RSa i Srbije. Da se malo insani odmore od hajvana koji ih maltretiraju. Sta uopce trazite na BH portalu kad mrzite bih i ne zelite imat posla ?
ˇ@ pipo bem te u stau! i druga ti fatiha terima i njegove podanike! a nama baraz je vi se odmarajte
sto je decki, kaj jos niste izgubili tekmu?
ti si je davno izgubio dok si ovdje..
@Srbo Brate Srbine, evo i ja moram priznati da se osecam kao i ti. Sanjao sam Nemanju Supica sinoc, kaze on je pravi Nemanja, a ne onaj b@lijander, lazni Nemanja, Kusturica.
aj izgubite tu yebenu utakmicu pa se poklopite vise
Moram priznati kako se utakmica sve vise blizi, tako i u meni raste nestrpljenje, pocinjem da shvatam da sam celi zivot cekao priliku da navijam za svoju jedinu domovinu - Bosnu i Hercegovinu! Napokon sam postao slobodfan covek, lisen velikosrpskog ludila, osecam se odlicno! Mi Bosanci Zmaaaajeeeeviiii!
Biće gusto, biće 0-2...
joj hercegovac što mi te žao :)) a znam jebiga, zavist, zavist, jelda ?
Create your Citizen and you will have the opportunity to develop your military, economy or political career. http://www.erepublik.com/en/referrer/Sirbeg
ma ja se samo zezam, istina je da sam ja sam zaljubljen u C.Ronalda i jedva cekam susret sa njim,uh sta cu mu raditi...