Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda i igrace imamo, ali nemamo igru kakva vodi na SP.
u pravu je covjek ... sad se lafo vadimo na to da grcka ima bolji kadar nego mi ?? Imamo igrace dovoljno dobre za baraz ... bazdarevic drugi put direktni krivac sto ne idemo na veliko takmicenje, i to treba otvoreno reci.... Sad po istom lobistickom principu pripremaju teren za zvaljavog amara osima da preuzme repku, ali da nema odgovornosti jer fol "nemamo dobar kadar".
Nije drugi put krivac. Prvi put nas je izvadio iz loše pozicije i odveo u baraž gdje je Irska bila bolja. Njegovo je da okupi najbolje igrače i da ih motiviše, nema tu puno taktike kad se održi 20 zajedničkih treninga godišnje.
@Hipoteza Jeste drugi put krivac. Bio je u barazu sa Irskom. Nije prosao, objektivno je trebao proci. Sto se tice zajednickih treninga, treba trenirati kad su prijateljske, hej cekaj, pa mi ni ne igramo prijateljske. Evo ni sad u novembarskom terminu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SAMO PREUZMITE U 17 19 21 A ZA A SELEKCIJU SAMO STRANAC
Mozda nemamo igrace da osvojimo SP ali zato nemamo ni igrace da pobijedimo Kipar !! U nas iz godine u godinu uvijek ista priča , a igre i rezultata nigdje . Ne Nalicu nemamo mi igrace za plasman jer da imamo plasirali bi se pogotovo prosle kvalifikacije kad su dvoje isli direktno . Naši igrači su jedan skup balvana i antitalenata koji ne znaju tri pasa povezati , a kamoli da predriblaju nekog . Kad ih vidis samo dok protivnicki igrac krene prema njima odma ih panika hvata,
Ne znaju šta sa loptom , iste sekunde izbij loptu ili je vrati nazad do golmana . Moj Nalicu da mi imamo igrace plasirali bi se , jednom su uspjeli na jedvite jade kroz najlaksu grupu u Evropi , a ni to ne bi uspjeli da Gekas u Atini nije promasio prazan gol ili da Hajrovic nije opalio sa 30 metara u Slovackoj . Mi osim Džeke nemamo sposobnog igrača a i Džeko isto u repki u zadnje vrijeme može zabiti jedino Andori , Lihtenštajnu i sličnima , igrači nam grijači klupa.
Covjek hoce da kaze da su nam treneri, domaci fudbal i drustvo na nivou osamdesetih godina i da ako bi sad neko dosao sa naprednijim shvatanjima, da je lako moguce da ne bi uspio.
Moj Zlatane, trebace minimum 50-60 godina da sarajevski hahari skontaju o cemu ti pricas. Ti njima ko da si iz vremenske masine izasao. Kod njih je trenutno 1951 ili tako neka godina.
U nas se barem zna , da si ti i Barbarez davno otpisani.. Nazalost imaju neki vise privilegija od ostalih..
Šteta da Ivica Osim i Vahid Halilhodžić nikada nisu htjeli uzeti ovu reprezentaciju...
Mrsko mi citati ... ,,Možda nemamo igrače da osvojimo Svjetsko prvenstvo"-NEMAS Na kraju krajeva nemate ni adekvatne uslove za odigravanje medjunarodnih utakmica.
Imate li vi?
@CaptainChaos izvini, nisam imao pojma da čovjek navija za Srbiju. Kontam, mi, vi ...
Zapisi sad laicki komentar: Hrvatska dobija Grcku sa tri gola razlike u Maksimiru.
ko vise forsira ovog strucnjaka, kojem je najveci domet to sto je bio pomocnik asistenta tamo nekom selektoru u21 reprezantacije. prave od njega fergusona
"Sumnjam da je to neko izjavio jer se za to u Evropi dobija otkaz."
To je Safet Susic izjavio i neprestano izjavljuje.
@ser_oliver Jest, prije svjetskog prvenstva u Brazilu.
Ovdje se selektor bira zbog samog selektora, a ne zbog reprezentacije. Nastoji se ugoditi pojedincu koji je dio nekog klana, a ne interesima drzave i reprezentacije.
Tebi se jarane kroz razmisljanje vidi da si strucan i spreman trener. Takvi kao sto si ti nama trebaju u omladinskim skolama da bi podigli nogomet na visociji nivo.