Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al\' vam ga zato Barca redovno navlači. Za Doca takođe. Već ga vam zabio 13 puta. I nastaviće zabijat.
Jaoj sto volim ovu ljubomoru Instant navijaca pedereskog kluba, prosto se grizu od zavisti, ma koga briga sto je Farca opet sa igracem vise pobjedila +7 je fantasticno.!!!!!
Grije ih redovno silovanje nadrealnog smrdrida koje traje još malo pa 4 godine. Hebo 7 bodova, to je neprocjenjivo.ba
Ma -7 jel vam hladno mozda.U madridu taman
Mala sponzorusa, tata Blater ce sve da ucini pa makar i ne bio najbolji strelac na svjetskom, makar ne dao ni jedan gol na svjetskom, pa i ne osvojio CL i ne bio najbolji strelac ...dace tajo zlatnu loptu.Pitam se zasto se u zadnje vrijeme toliko govori o korupciji u fudbalu kao nikad prije???
posto nam je dug neke pola milijarde prelazimo sa Barcelona na Gaycelona da privucemo vise pedera da navijaju za nas
Jes vala bash. Stalno zabijam protiv chobanskih ekipa poput Reala i slichnih.
Wow pogodio sam protiv fenjerasa,jbt najbolji sam, ali molim vas nedajte mi vise dam izvodim penale!!!!
Jedan gol i jedna asistencija i kažu slabo odigrao. Uuuuu hebo te, šta će bit kad bude protiv nas dobro odigrao? Opet! A koji je sad onaj Tello? Ili nam valja pljuhnut još jedno pola milijarde za nove igrače ili mi valja počet trenirat\' reprezentacije. Tamo nejma Barce. Uuu i tu sam se zahebao, skoro cijela Barca igra za špansku repku.
ma ko nama zabio, ma ko? ma PRINCEZA naša slatka mala, duuuuuša mogu mislit jest joj drago.. a to što getafe nije imao ni jednog jedinog šuta upućenog na gol reala, to naravno nije vijest jer znamo kako su princeza&co prošli tamo..
nigdje ni rijeci o Realu,,,,ahahaha,,,,de ba malo objektivnosti....
Glupi suci,nisu nam navukli ni jedan gol.
aaa da ste sta napisali o povredi Busquetsa,?liku na tekmi koscure izviruju...al vi ste pratili utakkmuc na rezultati.com :P
@guardiola e moj pep nista od toga mancini je vec u pregovorima da kupi mesija i ronalda kako bi pojacao napad
uspio sam pogoditi iz 50 prilike