Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klosaru ti ne mozes pomoci. Da mu pomognu i milionima, on ce to za kratko vrijeme spickati
Ne znam da li da se smijem ili da te zalim... On kao i tayson i holyfield... sve profuckaju pa onda kukaju... Zaposlio bi ja vas sve u mcdonalds ili kakvu autopraonicu pa da vidite malo...
Nista njegovu gospodju ne krivim.. ni prva ni zadnja sto je uzela svoje "pravo".. a drugo sto je lik naivan bio to je potpuno njegova krivica.. ugovor je svetinja za ljude s velikom lovom.. nikakve veze sa povjerenjem nema al ljudsko biće je toliko ćudljivo i nakaradno da nikad nisi siguran jaro..
Tako je to kad nemas mozga
Arsenal ti dode kao humanitarna kakva
Stuko bi joj glavu ko pjevcu,pa bi svirao klavir dozivotno,jebat mu mater :D
@pampers kameen babo je djaba :D haha
To ti je kad razmisljas drugom glavom, a da je fino napravio predbracni ugovor sad bi bio na konju
@patos Da se ozenio po serijatu , sad bi sve imo cak i drugu zenu.
Mislis ona je bila na konju
sigurno se udala za njega iz ljubavi