Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije majka klela srbina sto gubi ratove...nego sto izaziva nove...
@yeba.mene.drzava pošto volite da skrećete sve na neki drugi teren, da probam da vam bar malo pojasnim. Niste izgleda posećivali utakmice mnogo? Utakmice inače izazivaju mnogo naboja i nije nikakva rijetkost da se atmosfera opisuje agresivnim terminima. Ništa loše u ovim maketama nema i vrlo je zanimljivo videti ih ispred stadiona
@yeba.mene.drzava Zato je bošnjo prodao i vjeru i istoriju, samo da bi ga turski ku*ac mazio.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
30 godina. 4 izgubljena rata, uništeni odnosi sa najbratskijom Crnom Gorom, na vlasti novi diktator, nikad više emigriranog stanovništva u EU.
Smrdljiv narod, smrdljiva i bijedna drzava, smrdljiv klub pa izbrisite komentar posto gotivite smrde
Uvijek su se qurcili pa dobijali po guzici
Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima, isto je i kad si glup
Neandertalci
Koja glupa nacija u PM
Kakva veza sa fudbalom i sportom, ovi haman zive jos u hajduckom dobu
Nije bolest sve što boli, fale im ratovi!
Novi SLOBO - Novo HUSKANJE ! ! !
A glavno borbeno sredstvo, traktor s prikolicom, to nisu stavili...ah, da, to dolazi na kraju
citiram: svicarska ne bi bila svicarska da ima srbiju za komsije
Mozda zato da pokazu kako su oni neka kao vojna sila ,a na bitki na BREZI 1994.godine. Bilo je nekoliko hiljada Srba (cetnika) ,a svega nekoliko stotina Buzimskih vitezova . A domaz cetnicke sramote sto je na BREZI kako znam da je pronaden dio od neke granate ili neceg drugog gdje pise JNA ,pa vi vidite onda ko je koga napado. Mi nismo napadali nego smo se branili.
Živio albanac vučić jos sto godina i vladao bg pasalukom,,,,, kakav poremecen narod ovi balkanski turci
Ima i rezimsko fk. sarajevo cijelu KP Vijetnama iza sebe i arsenal oružja , a postrojice ih general Ajnadzic na obnovljenom lavoru 😂😂
Seljaci ukratko..
Cijela nacija je u vjecnom pubertetu.