Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cobane, nije ovo nasa premijer liga!!!
A kada izgubite bićete najjači.Samo neznam dokle ćete više imati para da potplaćujete sudije.Ono sinoć je bila bruka neviđena.Dva penala čista za Villareal i sudija ništa.Svaka druga utakmica Barce je našteljena(Ovrebo sistem).
Mogli ste napisati i u koliko sati se igra utakmica... toliko bespotrebnih informacija izbacite, a ono sto je vazno zaboravite...
Sudjenje posteno i odmah sudija ne valja.Ibrahimovic je trebao dobiti crveni karton,Ovaj put izostala je neophodna pomoc sudija.