Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kupili su svijesko prvestvo 2014 godine sad doslo na naplatu!?
Kako postena i profi nacija. Mi na dnu fudbalskom ali kod nas se svezali za stolice ne idu nigdje, samo govore nismo imali srece u grupi
Pa sve dok vise misle na ped.re a ne igraju,nema od njih nista. Svaka drzava ima svoje zakone i moras biti u skladu s njima,hajd dodji ti u Njemacku i radi sta hoces,hoces kur.u. Postuj kucu gdje si doso,i radi na onome zbog cega si tu,mani ba trakica i ped..luka.
Garant im je sef firme koja ih sponzorise zestok pedercina
Pjanić bi otiš'o na shishu
Da ste se manje bavili promocijom Duga zastave i zacepljivanjem usta a vise skoncentrisali na fudbal zbog cega ste i dosli bolje bi prosli
Skoncentrisali su se oni na fudbal bili, ali su po nečijim instrukcijama i sponzorima postupali tj. vršili radnje koje nemaju vezu sa sportom.
Nekad kad su igrali arijevci vladali su svijetom
Jašta su