Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Polako ali sigurno pvratak na staru slavu..Foca Inter
Forza Inter , medju prva tri da zavrsimo super ,u januaru klasicnog veznog da dovedemo desnog beka i desno krilo mislim da se mozemo boriti za skudeto, roma nema klupu jaku i ne moze igrati na dva fronta , juventus i napoli ce nam biti glavna konkurencija :)
Inter zvani mali Balkan. Do titule ove godine ako Bog da. Vakat je bio da se i vi trznete malo
salutate la capolista
INTER SAMPION
a gdje je tino?
inter mašina
FORZAAAA INTERRRRR...
a gdje je tino?
sad odjednom nesto fol za romu se odjednom navija smijesno
Ako novaj Inter bude šampion,ovu Seriu A treba rasformirati,a klubovi poput Juvea,Milana,Rome,Napolija neka se odmah rasformiraju,jer je ovaj Inter toliko loš i bezvezna su ekipa!
Ne znam sto ti lupaju minuse, ali ionako ova liga je malo reci presmesna i ne moze se u isti kos sa nemackom, engleskom i spanskom ligom.
kmeeee kmeee bauštelci
PRIKAŽI ODGOVORE (2)