Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebali ste u listu ubaciti i stadion \"botanika arena\" na grbavici, to je jedan jako interesantan stadion koji podsjeća na botanički vrt na tribinama raste raznorazno zelenilo. Iza južne tribine ima šumica gdje se nalaze mnoge ugrožene životinjske vrste koje su našle stanište u tom poznatom dijelu stadiona. Ali, najpoznatija životinja je grizli medvjed krezavog oblika, poznatiji kao tica. Gnjegova rika se čuje stotinama metara dalje i prepada stanovnike grbavice, posebno malu djecu.
Steta trcati po njima i gaziti ttravu,a ne pobijediti!:)
Old Trafford ? Najbolji na svijetu definitivno...
stadion B.Dortmund je meni najljepsi.Ovi novi \"svemirski\" mi se ne svidaju,ide se iz krajnosti u krajnost.
ebo ih emirates nikog ne mogu da pobjede na tom stadionu sram ih bilo vise padam na njima vec 3 puta !
Kaže se blizankinje.
Steta sto nije banjalucki bio zavrsen on bi bio top 1 futball
a u zavidivickoj blizoj okolici selu Hajdarevici , gradi se naj savremenije zdanje koje ce primat oko 5\'ooo seljaka za gledanje koride i ugoscavat ce jos oko 5.000 seljakosa u pomocnim objektima livadama i satorima za cincili mincili.
nista je ovo da vidite stamal arenu u kresevu malo je rec..livada...cuje se coban kako svira frulu i cuva stado uz stadion.. novi stadion juvea ce bit strasan sto se tice savremenosti nije neki kapacitet 44 000 al grmi kako je dobar
Niti na jednom nisam bila..Jer imam tu nesrecu i rodih u BiH..
idiote kakve veze ima ovo sa politikom
Morali ste \"uvrstiti\' u ovu grupu i ova nasa dva sarajevska stadiona.Bruka i sramota za nas i grad Sarajevo.jos se nepismenjsci prepiru koji je ljepsi,Kosevo ili Grbavica,i ko je vlasnik.Zelim da dozivim utakmicu na novootvorenom stadionu,koji ce zadovoljavati sve svjetske standarde,na jednom sarajevskom stadionu.Pa makar,iako sam navijac F.K.Sarajeva,bila to Grbavica.Ali dok je mahalasa......
Nije ovo nista, sta ce nama napraviti nas uspjesni biznismen.../ da ne kazem lopov../ Fahro Radonjic kad postane clan Predsjednistva, a to je nikad.
Najljepši stadion na svijetu je splitska ljepotica \"Poljud\".
a gdje je mercedes benz arena BUAHAHAHAHAHAHA ofirni štrumfovi vjeruju sve :)