Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neki se rode kraj vode.
Kao navijacu Barcelone nikad mi neci biti jasno kako ovaj "valjak" moze dobiti toliki novac. Covjek je prespor i svaki drugi pas mu je ili greska ili toliko tezak za suigrace da se moraju dobro potruditi da je ukrote. On se samo moze dobro slepati kada su Messi, Neymar, Suarez i Iniesta u top formi pa se njegovi nedostaci namire genijalnim potezima ovih majstora.
Biti navijač ne znači i razumjeti se u fudbal tako da je najbolje da ti i nastaviš samo navijati .Čestitke Ivanu i Barceloni što ga je zadržala. Igrač vrijedan svake pare. Koliko težačkog i malo vidljivog posla odrade on Arda , Mascerano i slični vide samo oni koji znaju kako funkcioniše jedan kvalitetan tim. Visca El Barca
@maseze44 Sa njim je Barcelona sposobna imati posjed dok lopta ne dodje do njega, a o njegovoj energiji i letargicnosti na terenu je suvisno i pricati. I pogodak PSG-a je pao zbog njegove sporosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Realno-precjenjen igrac, ima srece sto igra sa Inijestom na sredini i to je to
Raketa...
Jedan od najboljih veznjaka trenutno
Toooo Raketa :)
Bravo Ivane legendo
..bravo Raketo!
Ćestitamo Raketi
IVAN NAKITIĆ