Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko je birao ove slike nekor pravo retardiran
treca je zakon nema dalje
ĆORO BIRO!
Samo Latinke, ovo ostalo je niža liga (da ne kažem: ravne ko daske)
80% grobovi
10 I 24 realno najjace.
Kolumbijke idu u finale
Nista ovo dok veceras na tribine ne dodju nase Bosanke i Hercegovke !
horny busty cheerleaders that want to get banged by horny bosnians
http://2.bp.blogspot.com/_g8AOx3pqgck/TCoz1o3_5QI/AAAAAAAAIsI/3uA9IGa6w5k/s1600/larissa_riquelme_04.jpeg
uletio bi ko izbjeglica u stan :P
Nisu mi nešto,jedino ova Urugvajka!
i gdje ste bosanke? nigdje ni jedne...a pogotovo ne dobre...a ovaom neko kur.cenje...a tamo ne smijete stati rame uz rame sa ostalim svijetom... al znamo razlog ...klix nam svakodnevno pokazuje cure sa ulica SArajeva... celulit, mast, salo, celulit, kratke noge, velika glava...itd
ne seri,u usporedbi sa recimo USA ili Engleskom bosanke izgledaju ko da su iz playboya izasle.Ustvari,rijetke su zemlje koje imaju veci prosjek ljepih zena od balkanskih drzava.
...samo se ti tješi! uporedi samo koliko imas lijepih javnih osoba kao pjevacica, umjetnica, glumica i slicno... nismo ni do koljena hrvatskoj sloveniji i srbiji...gdje glavninu estrade čine žene! kod nas samo enesi, halidi,merlini,hariji, samo mudonje... al žene nam jesu najpametnije...sto bi se one skidale za podrsku sportu...sto bi glumile pjevale i slicno kad su lijepe...samo se udaju za bogatog ha turčina ha dijasporca ha arapa... tako da mozemo reci da su bosanke najvece sponzoruše balkana!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
I niko ne uslika onu brazilku sto izbaci sifone na izvo'te????
l'
nisam zadovoljan
..najbolja japanka sa 5. slikje. Bas ona tipicna japanka ;)
Ovo će mi biti omiljena rubrika na klix-u narednih 30 dana.
jesul dobre ko dobar titin dan:-D?
Ona (kolumbijka?) u zutoj majici je slatka ko med
Recept kako postati poznata(za djevojke naravno): Imate zanosne adute samo ih pokazite ono sasvim ''slucajno'' i zvati ce vas Playboy i ostali magazini za muskarce :). Da se razumijemo nemam nista protiv ali tako je to na ovim smotrama :D
pa ja sam bolje jebavao po mahali ovde
nama niko nije lijep , nama niko nije fin itd ,itd,itd, mi smo najljepsi najpametniji blago nama