Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TU SU NOĆ MOMCI OSTAVILI SRCE NA TERENU ! SVAKA ČAST !
Strumfovima najveci dogadjaj derbi, kada im Sarajevo dodje na gostovanje :)
Najluđe su Horde Zla!!!!
ma jos cuvam kartu iz te utakmice, gorilo je na terenu :D
....i od brazila ....opa...
realno najgledaniji događaj i na koševu i u gladbahu,doduše velika smo sportska nacija,gledanije je fks bilo od reprezentacije
Zaboravili ste spomenuti da kada igra Sarajevo, kapacitet stadiona Koševo je 47.000, jer samo tako je moguće prebrojati 30.000 pored praznih 4-5 hiljada na jugu, 5-6 hiljada na zapadu, bar hiljadu na sjeveru i dvije hiljade na istoku?
1-2
Ali rekord protiv Newcastle-a nije oboren. 38 000, zadaća za sva vremena.
Digli bi i mi pred 50 000 da rentamo Koševo, ali pošto imamo svoj, ali skroman stadion nismo. Kada ste tolika sila, zašto niste napunili Koševo polsije rata ? Poslije rata samo Željo napunio, još se nisu vidjele ni stepenice ni ulazi, pa ti razmisli dečko ili bolje nemoj da ti glava ne pukne od naprezanja.
avetinjo, cifru od 38k niko ne osporava, samo budi malo objektivniji i sagledaj okolnosti u sportskoj javnosti, navijačima i generalno u društvu te 2002/2003 i sad. Pogledaj pravilnike uefe tada o stadionima i mjestima na istom tada i sad. Tada je na derbi dolazilo po 20-25k, sljedeće sezone da Željo igra protiv Arsenala ne bi bilo 35 milja
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
tek smo poceli! divovi!
E kad uzmeš u obzir da ono što je kod nas "najgledaniji sportski dokađaj u godini", a u Njemačkoj samo kao jedna bundesligaška utakmica, dovoljno govori koliko je fudbal u BiH na niskim granama.
To nikakve veze nema s obzirom ako se pogleda kakva je posjeenost bila za vrijeme Jugoslavije, plus da od 500.000 stanovnika se ne može svaku utakmicu skupiti 15-20.000 navijača što sarajeva što želje je smiješno.
To je najposjećeniji događaj u 2014 a ne samo sportski.
iz poudanih informacija znam da je vise ljudi pratilo kiketov program nego selju malog
karanje selje na grbavici mi se dopala pravo :D
Nek smo mi otresli skretničare...predaj se štrumfe :D
Najjaci mec svih vremena!
hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
BITI SRCEM VEZAN, U TOME LEŽI SNAGA!!!
u jedinstvu je snaga? je'l?