Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
daBogda se mi vazda za titule borili a ne neko treći...i vazda dobra zajebancija među nama bila...pozz komsije Zeljovci ;)
Hahaha cuj druga poslije 85. godine. Boli navijace nesudjenog finaliste kupa UEFA i nesudjenog protivnika Real Madrida nasih 5 titula. Dvije u Yu jedini iz BiH i 3 u BIH (1999, 2007 i 2015). Ove godine uzimamo duplu krunu, pa ce u titulama biti 6:7, a kupovima 6:5 za nas. Ohohoho sta nam donose godine. Nesudjeni finalista kup UEFA i radnicki klub bas u krizi ahaha....
igrala se djeca prepucavanja na internetu
@lajosh Koja titula iz 1999. godine? Pitaš li se zašto Sarajevo nije igralo u Evropi te godine? Jer nismo imali prvaka zbog bojkota Play-offa od strane Sarajeva! Dakle, te godine niko nije osvojio titulu, to što je neko iz NSBiH poklonio tu titulu na papiru Sarajevu, samo pokazuje koliko ste vi režimski klub!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hahaha prc, prc i podsjecanje kako nisu uspjeli ovaj put uzeti titulu na Kosevu
Kad ne mozete da pisete da su Sarajevo i Zeljo prvi i nabolji u BiH onda pisete o posjecenosti! Katastrofa!!! Zanemarujete ostale klubove!
Utakmice Premier Lige samo za ljubitelje adrenalina, lošeg fudbala i nacionalizma. Čudi me da se ouoće iko normalan odvaži otići pogledati neku utakmicu.
Tim sa Koševa nije osvojio naslov prvaka, već kupio! Pošto Željo zadnjih godina nema ni za kifle, Sarajevo, Široki i Zrinjski tale se oko toliko željenih trofeja.
Željo u nedostatku novca sa juniorima izađe na megdan "divovima" sa timom koji vrijedi preko 10 miliona eura i Ognjen Valjić im mora spašavati bod!? Isti sudija sudi Sarajevu pet utakmica te sezone, i sve su završile u korist Sarajeva! Ma daaaaj :)
@Stroj_4 Znamo svi na koje igrače se misli, ne očekuješ valjda da svih 11 budu juniori? Mislim npr. na Hadžiahmetovića u duelu sa milionerom Cimirotom. Razlika je samo pet godina!