Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh eto sad Suker je valjao ex yu valjao je i poslije Hrvatskoj A Dzeko je za pojedine kloc, luser, i td i td Hvala Bogu pa nemislimo svi tako i nepljujemo po onome sto vrijedi A oni koji pljuju i omalovazavaju ucinak Dzeke za repku Nataknem na neku stvar
Džeko će toliko svima pobjeći da ga neće niko stići narednih 50 godina heheheh
@Sarran56 Tek sada svatih da si na Horsu!:)
Samo sto ce dzeko dati barem jos toliko ima da igra jos 5god
Prvi put čujem za tog Šukera. Ko je on?
Suker i Dzeko nemogu uopce biti u istoj recenici - Suker je bio igracina.. Dzeko je realizator koji u zadnje vrijeme slabo i realizuje. Ne znam - ja sam veliki Jugoslaven i Jugonostalgicar i jos uvijek sanjam kakav bi Juga tim imala da je nisu razyebali ali u tom timu ne bi igrao Dzeko.
naravno da ne mogu biti u istoj recenici.edin je dva puta bolja od sukera :)
Suker nikada nije davao hattrick Andori, Lihtanstajnu i San Marinu...
Pa gol je gol dao ga on Argentini ili Andori kakve to veze ima sve se broji.Pa i Šuker je davao golove manjim Reprezentacijama.Ili je mozda nije htio protiv malih Reprezentacija zabijati..Dzekson ima jos najmanje 5 godina da igra tako da ce biti jos puno golova..
Neka njega uz bok s Sukerom,samo da ne bude kad zavrsi karijeru ko Suker.On je obicno gowno danas u Hrvatskoj,mamicev dupelizac!
Suker je bolji napadac po statistici, jer 46 gola u 71 utakmica je 0.65/1 dok Dzeko 46/78 je 0.59/1. Isto se gleda protiv koga si steko golove i u kojim igrama si igrao.. za Dzeku bi uzeo 6 golova protiv Litchenstein i 4 gola protiv Andore i to 5 utakmica. 36/73 sto je 0.49/1 a Sukeru bi samo oduzeo 1 gol i jednu utakmicu, protiv San Marina. sto bi mu dalo 45/70 i 0.64. radi ove procjene mislim da je Suker bio kompletni napadac. Dzeko 0.5 vs 0.64 Suker.
Stvarno me mogu da vkerujem koliko glupana komentarise ovdje, cemu porediti neuporedivo kad se ovdje radi o cistoj statistici? Znate li uopste sta je statistika glupani jedni?
Dao je Dzeko jedan vise na svijetskom al sudija sjeba kare ofsajd naofsajdim mu se matere
mrzim šukera,ali je ipak dobio zlatnu loptu s najvise golova na svjetskom prventstvu 1998.... vjerujte uz prosineckog , bobana i asanovica da bih i ja polovicu sukerovih golova dao..... ni jedan ni drugi nisu legende..... legenda hrvatske je boban a bosne mozda baljić ili bolić a ne ovi moderni šupci ....zivili
i barbarez a ne ovi milijunasi....
I ja sam gotivio Bobana više
dzeko je najbolji, pitajte Amru
suker najbolji strijelac svjetskog prvenstva, a dzeko skuplja golove protiv andore i lihtenstajna u prijateljskim utakmicama...
Dzekson je sve bolji
Babuka je to.
Dok je Dzeke Spahe Mese nigdje se mi nećemo plasirati.Budite sigurni.
Dzeko ⚽⚽💪💪