Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista je to jaro,da vidis sta se radi po mahali kod nas a sve fini...kaje majka i babo ne bi moja djeca to nikad .
man of culture.
Ccc Sve žene vole novac čak i one koje nisu p.r.o.stitutke. Kada bi svaki muškarac bio bankrot žene bi ih mrzile jer bi bili gubitnici i propalice.
Najbolji igrac Mexica u istoriji je jedan jedini Hugo Sanchez !!!
Ko je njega proglasio najboljim igračem u historiji Meksika??
H3bo prvenstvo, bolje je mećanje
pa mora ostat u formi ccc unajmio da vjezba zabijanje golova
Glupan bio i ostao. To je kad neko ima srece u fudbalu i transferima..
zar to nisu eskort dame cuj prostitutke kako ste vulgarni
Kakve veze prostitutke i njegov privatni zivot imaju sa fudbalom, stvarno ne vjerujem
Navijat cu za Mexico 🇲🇽 na SP.
Poznati su Meksikanci po tome ...
Inače, mnogi klinci u mlađim danima trebaju imati uzora..Nažalost, uzori su im mahom sportisti,prvenstveno fudbaleri, zbog toga bi trebalo da povedu računa o svom ponašanju, al opet i oni su samo ljudi, mladi, a mladost je luda.Imati pare i mladost, uz to nemaš nikoga koga se bojiš, kombinacija za razne belaje.
pa nek im uzor budu otac, majka, neki ujak , neko iz rodbine. samo idioti idolisu neke poznate osobe. Moze ti se svidjat kako neko suta loptu ili baca je u kos, ali idolizovat nekog glumca, pjevaca ili sportistu, to moze samo ovciji mozak.