Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Irfan Peltjo vrh sudija, da bi bio nekom slucaju jos u zemlji gdje se ovo gura bio bi u samom vrhu ali stepenica po stepenica idemo Irfane!!!!
Sretno
Hahah, da primjetan je njegov kvalitet, pogotovo u Mostaru, nepostojeci penal za Zrinjski i ponisten cist gol Radniku u finishu sezone kad svaki bod igra. Majko mila gdje ide ova drzava i ovaj sport. Treba poslati one njegove odluke UEFAi da vidimo sta kazu oni :)
Postenje, rad i predanost su se isplatili. Iako je ovo prvo trn u oku svih ostalih sudija u BiH, bilo nogometnih bilo ovih potkovanih.
Svaka cast ali ces imati lagan posao sto jes jes .
Nekada bio dobar i pomalo posten 😂
Rijetko dobar sudija kod nas...
Tako je Čeferinu, guraj malo naš kraj, dosta je bilo Francuza
dusmani momak je za 10 za razliku od vas sto ovdje pisete a uzivo ko mravi u Mostaru sve ispravno bilo morate prvo pogledati iz vise pozicija i da procjeniti isto sto se ljudi na prvu pale misle svi da su upravu a niko nije upravu svi grijesimo
Kakav smrad, radi po direktivi
Šta mu dodje Mensur? Ja bih to provjerio.
Kad irfo odigra dvicu na kazahstan
Ajde neka je sa srecom , ako je takav dobro bi nam doslo vise pravih i postenih sudija