Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Roma je usla u sezonu spremna sto su pokazale utakmice; prva protiv Porta i Udinesa...da im nije iskljucen igrac u prvoj utakmici pitanje dali bi Porto izjednacio (igrac dize nogu i nevidi protivnika???)...prednost domaceg terena je ta, ono sto su crveni kartoni sudije uobicajno daje zuti karton...i sa dva igraca manje imali su 53% loptu...jednostavno zaomije cijele ekipe a posebno Edina Dzeke koji je u sezonu usao spreman i motivisan...moja podrska za Dzeku i Romu.
pocni popraviti tu gresku na svojoj glavi XD
Kaze spaleti strotman bolji od pjanica vidjelo se sinoc
Kako lose Roma igra kad streba to je strasno,Porto je recimo jednaka ekipa kao oni ako nije i slabija po imenima ali su disciplinovani i ne daju izjave ,vec odradjuju posao godinama,Neznam da su ikad promasili zavrsnicu.Veliki klub jednostavno.Roma to nije cim kupuje levate sa Balkana.
Cuj Roma veliki klub... da nema onog Totija ne bih Romu ni sekunde poštovao... svaka čast Totiju al Roma je jedna od najgorih ekipa u Italiji.
Roma nema ni glave ni repa a posebno ne sredine terena,...
Skotna kerusa ponovo bruka talijanski fudbal. Ponovo mora Juventus da skuplja poene za Itaiju.
Ko ti neko i nesto pa nekog briga na sta i koga se ti pisas. Pises nebuloze i gluposti. Nemas ni jednu cinjenicu da potrkrijepis ovo sto pises, osim sto citas gluposti ovdje i na drugim mjestima.
najbolji u romi.svaku utakmicu daje sve od sebe.