Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zeba zasluzio 100% al cuj onaj levat Duljevic u top 3 haha
Bolje im je da prekinu sa ovim izborima u buducnosti, ako ce svake sezone se naci neki "duljevic" na silu uguran... Po cemu je on u top 3 usao, a recimo jedan Zakaric nije, koji je odigrao bolju sezonu, ima bolji individualni ucinak i na kraju krajeva, njegov tim je osvojio ligu. Nece Duljevic biti bolji i skluplji, ako ga neko na silu ugura u neki beznacajni izbor igraca u BiH.
@ChrisRone Levat ove sezone sve golove dao ekipama koje su ispale iz lige.Isti slučaj je i sa asistencijama, jedino što je imao jednu asistenciju protiv radnika-kada su se ovi počeli čuvati za polufinale kupa...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Zajko u 33-coj jos uvijek najbolji, bravo majstore
Slika 24,ko je ova hurija u crvenom?
Duljevic hahahaa,ma dajte ba,nikad nista od njega,negdje ce u Tursku i propast ce ko i svi
hajde neka i fk tuzla ove godine nesto osvojila zasluzili su dosta im u ovom vijeku
i zasto zajko nije u reprezentaciji....
J... ligu gdje je ovalj seljak najbolji. Poslije onog u Tuzli zgadio mi je i Slobodu i ligu. Na stranu to najbolji igrac lige ima 34 godine, kakvi su onda ostali ?
Zna l' ovo Bazdarevic?
Poserem se na ligu
A ko bi drugi, odveo slobodu u evropu poslije 100 godina
I seljak najveci. Moze i to priznanje molim lijepo
Cuj imena...Armisa.....ono...bozeee
Hahahahahahahahahahahaahahahha e cuj ovaj levat ispred jednog Benke!!!??
Kako ce biti Benko ispred kad nije ni nominovan, medjede
Kako nije pa onda mi je ona slagala...??