Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
salihovic povrijdjen idealna sansa da se isproba nadarevic ali kako nas selektor razmislja ocito se reci da treba da se dokaze pa onda ce nam ga vjerovatno uzet slovenija,svicarska ili neko treci pa cemo mi pljuvat po covjeku kako nije htjeo da igra za nas
ti nemas pojma. covjeku je glavna pozicija lijevo krilo a moze igrati i napadaca
hvala sale u svi ostali koji znate o kome komentarisete a ovaj BBB bi trebao znat nesto pa onda komentarisat covjek nije napadac nego krilni igrac i igra istu poziciju kao salihovic a i da je napadac trebalo bi ga zvat jer ne mozemo biti sa samo dva kvalitetna napadaca neko mora i rezerva bit a ja sam i mislio da ga treba isprobat protiv slovenije jer protiv grcke nebi trebalo biti isprobavanja
Ja jeste profesionalci. Bas ce ga zvati da debituje u tako vaznoj utakmici protiv Grcke. Treba ga zvat sad za Sloveniju pa nek se dokaze, ako ne onda nista :)
@BBB bolje razmisli i proveri pre nego sto komentarises,Hoffi je upravu igrac igra istu poziciju kao salihovic i verovatno(ja se bar nadam) da ce zaigrati u plavo-belom dresu
nemas ti pojma majmune
perisic je iz dalmacije,kakva svica bolan nebio
BBB , Ajde objasni mi ti kako covjek igra spica igra lijevo krilo i danas je usao na lijevo krilo . I jeste idealna sansa da bude na klupi makar i ako sejo bude spreman ako ne moze se nesto iskombinovat sa njim zato nemoj pametovat ako ne znas nista o covjeku.
Koji god igrač igra u Italiji Seria A mora biti dobar.
Salihovic je povrijedio koljeno i mozda ne bude spreman za Grcku. Hoce li onaj TOKMAK od selektora zovnuti ovog momka koji igra na lijevom krilu ??? Lulic tada moze igrati beka. Mislim da nece, taj nikog zivog ne zeli pozvati. Ima on svoje Vranjese, Vrancice i kompaniju. Niko mu nije potreban.
Hoffi vidim odmah koliko znas o fudbalu ili nogometu,decko je spic a Sejo je vezni igrac,znas li ti formacijski koja je to razlika,zakljucak iz komentara da veze nemas.I jos jedna stvar kome god srce ne kuca za domovinu ne treba ga moliti,kako se hrvati odricu svicarskog drzavljanstva Rakitic,Petric,Perisic,kod srba Kuzmanovic (svicarska)Subotic (kanada)itd!Postujem igrace koju nisu afirmisani i moraju se probijati i prihvatati tudja drzavljanstva a anonimusi su u svijetu sporta,al igras u Dzenovi,Preldzic(fenerbahce)Hajrovic(grashopers)i jos mnogi pa taj odnos imamo samo mi prema svojoj zemlji!
ovaj se vec uhljebio pa cemo dati sansu nekom drugom :)