Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
molit ce tebe Andrej Shevchenko veceras za dres aBd! Samo hrabro!
ediiinn, jesilli to tiii
joj šege. od ševčenka u engleskoj će se bolje snaći bilo koji dobar vodoinstalater ili frizer.
igra li kloc ili ce opet sa klupe da odgleda utakmicu
veceras ce onaj vugdalic jel se tako preziva, svrsavati.
shevchenko je legenda a i dzekson ce postati kada predje u milan
najjaci od svega su komentari, nema tog vica koji me moze ovako nasmijati. Svaka cast :))
Ne kontam ovo \"nadanje\". Kao da je neki veliki uspjeh biti uspjesniji od Shevchenka u Engleskoj sa obzirom da je Shevchenko vrlo malo uradio u Engleskoj. Mozda budes uspjesNIJI od Shevcheka u Englskoj ali pitanje je da li ces biti stvarno uspjesAN u Engleskoj. Ako to hoces, onda ovoga ljeta malo manje feste i malo vise treniranja na brzini. To jest puno manje i puno vise. Inace ti neki levatski klub u Engleskoj ili neka levatska liga ne gine.
\"Džeko je jedan od najboljih napadača u Evropi. Nije mu bilo lako da se odmah navikne na novi tim i novu ligu, no vjerujem da će uskoro biti pravi, odnosno jedan od najboljih napadača u Engleskoj\", kazao je talijanski stručnjak. Ne moze nikako biti pravi sjedeci na klupi. :)
ma šta češ ti klocino jedna
A kreno si njegovim putem u Engleskoj.Samo nemoj da zavrsite ko on karijeru u Engleskoj i ti i Tores...
http://javno.ba/sex-i-veze/video-seks-na-parkingu-beogradske-arene-18.html
Ma Arsenal je za njega bio idealan, sijao bi pored onog danskog kloca.. Ovako samo propada, nece on u ovom city-u nista napraviti..
Bicu uspesniji u bodrenju svog cluba
Nemoj se kladit - promašit ćeš sigurno i ne dodavaj ništa, Džeko je dobar ali je već dodat klupi za rezervne igrače u šugavom klubu.
sad\' za sad\' je tesko biti gori od tebe
M.C. nema timski duh, i steta sto Dzeko nije potpisao za Tottenham. Nakon nekoliko pogledanih utakmica potonjeg, siguran sam da bi se u vec spomenutom klubu odlicno snasao. Igraju bas kako njemu odgovara, primao bi lopte s lijeve, odnosne desne strane, tj iz svih mogucih uglova i strana, jer su jako dobro uigrani i igraju timski, a svakako je mnogo bolji igrac od Crouch-a! Steta sto Tot. nije pokazao interes za Dzeku!