Massimo Moratti
0

"Nadam se da će Ibrahimović ostati u Barceloni"

Totalsport
Massimo Moratti
Massimo Moratti
Interov predsjednik Massimo Moratti nikako ne bi volio da se njegova nekadašnja zvijezda Zlatan Ibrahimović priključi timu "rossonera". Razloga je više...

Švedski nogometni reprezentativac prošloga je ljeta Interov dres, u kojem je osvojio tri naslova talijanskih prvaka, zamijenio Barceloninim.

Avantura na Camp Nou nije se pokazala odveć uspješnom i premda sam želi ostati članom "katalonskoga ponosa", svjestan je Ibrahimović da ondje za njega u nadolazećoj sezoni neće biti previše minuta.

U toku su pregovori između Barcelone, Milana i njega samoga čiji će epilog riješiti pitanje njegove nogometne budućnosti. Medijski napisi sugeriraju da će švedski napadač preseliti ponovno u Italiju, međutim, navodno je on sam zatražio 24 sata da razmisli i donese konačnu odluku.

U međuvremenu se javio i njegov bivši poslodavac nižući razloge zbog kojih ne bi Ibrahimovića volio vidjeti u klubu s kojim njegov dijeli teren.

"Igrajući za Inter Ibrahimović je napravio neke sjajne stvari i ja ga smatram našim. A, ovu sam situaciju prolazio u više navrata, isto je bilo s Ronaldom i Christianom Vierijem."

"Ja Ibru volim i bilo bi mi čudno vidjeti ga da igra za Milan. Zato se i nadam da će napraviti ono što je za njegovu karijeru i najbolje, a to je ostati u Barceloni."

Osvrnuo se Interov predsjednik i na ždrijeb Lige prvaka koji je njegovoj ekipi, aktuelnim klupskim europskim prvacima, donio oglede protiv Werdera, Tottenhama i Twentea. Izbjegnut je, barem za sada, dvoboj protiv Real Madrida na čijoj klupi sjedi Jose Mourinho, strateg pod čijim su vodstvom Interovi nogometaši postali osvajači Lige prvaka."

"Ne znam je li bolje sudariti se s njime u grupi ili u četvrtfinalu. Grupa? Teška je, u njoj nema lakih suparnika. Morat ćemo svakoj utakmici pristupiti profesionalno, bez opuštanja.

"Ali, čini mi se da niti Milanova skupina nije baš najlakša", nije propustio Moratti "bocnuti" gradske rivale, kojima je ždrijeb donio Real Madrid, Ajax i Auxerre.