Nogomet
0

Moratti se naslađuje promašajem Ibrahimovića

Totalsport
Zlatan Ibrahimović (Foto: AFP)
Zlatan Ibrahimović (Foto: AFP)
Interov predsjednik Massimo Moratti sa zadovoljstvom je pratio debi svog bivšeg centarfora Zlatana Ibrahimovića u dresu ljutog gradskog rivala Milana koji je bio sve, samo ne uspješan.

Ibrahimović je u ljeto 2009. godine napustio Inter i prešao u Barcelonu, ali se nakon samo jedne sezone igranja za katalonskog diva vratio u grad Milano, no ne u Inter, već je pojačao AC Milan. Švedski napadač i reprezentativac u subotnjoj je utakmici u gostima kod novog prvoligaša Cesene, zapravo povratnika u Seriju A nakon dugo vremena, upisao prvi službeni nastup u crveno-crnom dresu.

Milan je iznenađujuće izgubio s 2-0, a Ibrahimović je u 87. minuti dobio odličnu priliku za prvijenac u novom klubu, ali je iz penala umjesto u mrežu pogodio - stativu...

"Za Interove navijače je to bio perfektan dan. Zlatan je pogodio stativu iz penala. Rijetko se to događa i nije bio potpuni promašaj, ipak je pogodio stativu", konstatirao je Moratti uz osmijeh.

"Gledao sam utakmicu, bio sam znatiželjan. Bilo je zanimljivo", dodao je.

Potom se ipak pozabavio i sa svojim klubom, koji je u subotu kao domaćin pobijedio Udinese s 2-1, a u utorak će gostovati kod holandskog Twentea na startu nove sezone Lige prvaka. Inter je u tom takmičenju, kao i u Seriji A, branitelj naslova prvaka...

"Nadam se da se moji igrači mogu nositi s odgovornošću koju imaju kao aktealni pobjednici Lige prvaka. Odgovornost je dobra stvar. Gostovanje kod Twentea će za svakoga biti teško i neugodno, pa tako i za nas. Vjerujem da moji igrači shvaćaju važnost te utakmice", kaže Moratti.