Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da smo narod(i) kako treba, njih dvojica bi dosli a kad bi dosli ne bi bili izviždani već pozdravljeni...nije vazno koji je klub u pitanju i koji ljudi, ali posto smo zadojeni politikom koja trpa pare samo u dzep politicarima dok mi propadamo, onda cemo i dalje sado-mazo prema sebi da se ponasamo.
Ponesi zastavu, Dragane Čoviću! :)
Ne zeli on suzivot drug...samo treci njega interesuje bez Bosnjaka
@as123987 hebem ti obitelj...kompletnu brata sam sebi napravio
Koji će vam oni k....? Kao oni vole Velež?! Isto je i sa Baketom. Zovite samo istinske navijače Veleža. Šta će vam munafici?!
trebali su sponzore pozvat
Doci ce I ultrasi kazu
A Kordic pekac beba..
Oni dolaze samo tamo gdje su sahovnice.
Pozvali smo predstavnike vlasti, a Velež je klub svih naroda i građana. Klub Mostara i svih Mostaraca - Istina, ali nikad nije bio klub lopova i smradova, tako da vam je taj poziv loš potez. Isto vrijedi i za SDA lopove i uhljebe. Maknite se od politike, molim vas.
gospodo Hrvati i Srbi, daj jednom za svagda dogovorite se kome Bosanci pripadaju.. ko biva Bosanci nemaju identitet po vama. Svega mi ne kontam vas, izuzev nekolicine "klosara i lopova" pogledajte kako i gdje zivite, mozete li slobodno hodati, putovati ? Sta su vam dali ? Svi ovi koji vas razvlace na svoje strane...jesam li izdajnik ako kupim Kras cokoladu..ili mozda Soko Stark, dokle vise majku mu boziju,osvijestite se..gledajte Rodjene, budite dio proslave, jeh..bo vas nacionalizam glupi
Velež - klub koji je imao simpatije širom bivše države, klub koji je iznjedrio mnoge legende, mnoga fudbalska imena koja su bila i danas su poznata ljubiteljima ove igre širom Evrope pa i šire, neka od tih imena su Bajević, Slišković, Tuce, Karabeg, Petranović, Hadžiabdić, Marić, Tufek i mnogi drugi. Sretno Velež!!!
Čestitam Veležu na povratku medju "najbolje"
@BakirFakir ma jok vi ste bili rvati i u Iranu.
Navijao sam i ja nekad za Crvenu Zvezdu ali kad su počeli da pucaju po meni gotovo...tako je i Čović nekad navijao za Velež
Prva liga Federacija BIH - lista najtrofejnijih klubova 2- Velež Mostar, GOŠK Gabela, Budućnost Banovići, Travnik 1- Sloga Simin Han, Metalleghe-BSI Jajce, Mladost Doboj Kakanj, Sloboda Tuzla, Vitez Vitez, Gradina Srebrenik, Zvijezda Gradačac, Olimpik Sarajevo, Jedinstvo Bihać, Žepče, Grude HAHAHAHA
..ali svakako respect rođeni!
e,rođeni,rođeni!ono kad nekad poznati yu klub padne ..cu za uši!gdje je slavlje?potoci?vrapčići?ortiješ?