Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sasvim normalno, njihova zemlja njihova pravila pa ko hoce nek izvoli
Bas tako njihova zemlja njihova pravila ali im zato u italiji smeta krst na zidu u skolama i javnim istanovama i zabrana nosenja burke, hidzaba u nekim zemljama. Kod mene u kuci po mojim zakonima a kod tebe u kuci sam diskriminisan ako nije po mom.
da slazem se njihova pravila, ali mnogo glupa, zato se nikad nije ni trebalo igrati kod njih, bolesnici obicni
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Haj ti njega spriječi da se ne zavuče.....
e zato treba otic svrshavat im po sobi citavoj, zavjese, solja, lavabo, ormar, carsaf, jastuk, zid💧💧🍆
hahahaha
hahaha kazni me sa 49
Kreteni gdje su dozvolili da se igra prvenstvo!
Sad ce komunjare i liberalni malo biti ljuti, jer nema degenerisanja i kurvanja tamo
A oni kao mogu svoje zakone nametati u drugim drzavama pa kad se ko pobuni jos ga treba javno kamenovat kako ugrozava njihova prava... gade mi se ovi moralisti a sve su samo ne to... ped**ili, samo kriju iza zida sta rade
Ha ha ha gledaj ti branilaca zapadnih sloboda i evropske kulture u komentarima. Svaka cast organizatoru da barem nesto od morala sacuvaju na danasnjici.
Katarski kvazi moralisti... Ko njima dade organizaciju ebo ga otac..Uzeo onaj predsjednik Fife pare od šupaka
Konačno da jednom fudbal bude u fokusu svjetskog prvenstva u fudbalu
Pa sta guz.t onda
Kao sto sam bojktovao SP prije cetiri godine u Rusiji, bojkotovacu i ovaj. Ne mozes dodijeliti organizaciju SP-a drzavama u kojima vlada diktatura. (Argentina 1978, Rusija 2018, Katar 2022).
Onda ne idem.
U koju god drzavu da se ide, moraju se postovati zakoni te drzave tako da...ako hoce da se je*u i opijaju bolje neka ostanu kod kuce.
Tako je - 100 % se trebaju postovati zakoni drzave kakvi su takvi su ali se moraju postovati Uzgred Arapi nigdje nista ne postuju kad izadju iz svog kazamata - njihovo treba postivati ali oni ne postuju nicije - licemjere na kvadrat
Ja imam naguzeno
Prodajem dvije karte za SP
jest svaka zemlja svoja pravila al budimo parlamentarni ovo je svjetsko prvenstvo zabava, show, pice, uzivanje, odmor, ne ide se samo radi fudbala to se moze i kod kuce al sami su krivi sto su dali bogatim suknjama koje kake u zenina usta da im se kake sada i njima