Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boli njega briga za tebe, covjek ce inkasirati mininum 500m za godinu dana..
Ovi idioti s El Chiringuita od 2017. najavljuju dolazak Mbappéa u Real. Otkako je počela ova sezona, u svakoj epizodi svog programa su pričali o njemu, prikazivali njegove fotomontaže u dresu Reala, pričali da dovode njega pa Hålanda, pravili neke formacije s njima dvojicom, kad ono... PRC.
Iskreno msm da nije bilo potrebe za ovim, nisam neki ljubitelj Mbappea, ali nijedan igrac ne treba da bude veci od kluba, ovim reakcijama samo srozavaju ugled kluba. Mali je hinjara, ne bi me cudilo kad mu istekne ovaj ugovor sa PSG-om, sam ce kucati na vrata Barse u inat Real-u, Barsa ce ga logicno primiti ako ne bude trazio ogromne plate.
Frankovci se nešto napuhali, haha. Pa ne može svaki svjetski igrač u Real. Ovo kmečanje je nešto najjadnije što sam vidio. A kad su oni obarali transfer rekorde sa Zidaneom, Ronaldom, Baleom... Ili kad su dovodili zvijezde Bekama, Owena, Figa.... tad glumili najveći klub. Pa jedva šta osvojili. Onda se sjetili da je bolje uložit u sudije
Zašto bi jedan Francuz birao Real,kad mu njegov Pariz nudi duplo više para.Plus Real je ekipa staraca koja treba smjenu generacije.
Svi imaju pravo da pišu svoju istoriju ali na svu sreću niko ne može da izbriše Realovu
bas mi se nesto zgadio, prodo se
Misliš nije se prodo ?
Jedan klub poput Barcelone je pred bankrotom zbog velikih plata i nesavjesnog upravljanja klubom od strane bivse uprave. Jedan klub poput Barcelone je kaznjen zbog krsenja FFPa, kaznjeni zbog velikih plata pa se morali odreci nekih igraca poput Lesija koji je to jedva docekao, ruku na srce. A klub poput psga, regularno posluje uz finansijske injekcije koje dolaze iz Katra. Predsjednik im clan organizacijskog odbora za SP 22, a nesto je i u evropskoj klupskoj asocijaciji.
Evo kmekinga iz Madrida
Prodao snove za pare
Mbape otiso za parama umjesto da ode u Real a igranje za Real mu je bilo djecacki san, dok je u PSGu nece nikad osvojit ligu prvaka, a da sam na Realovom mjestu ne bi ga nikad ni pokusavo dovest vise
Definitivno se obilježio i prodao za novac, neće mu uništiti talenat, ali okolnosti u kojima će se naći, liga koju će igrati, pritisak zbog svega, osude navijača bi mu mogli uništiti karijeru
Ma ostao frajer za parama i eto...i sa 26 g moze doci u Real a pitanje kakav ce bit za 3 godine...ako ga povrede zaobidju bit ce strasan ali najbolji moze postati samo u Realu!