Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rasiri se da izgleda da ih je vise hahaha
rasirili*
Odlican potez. ovako su im blokirali dobar dio tribine a zarada 70 KM. Strateski potez. Sad ih murija mora cuvati i pratiti.
a sad je to odjednom dobar dio tribine hahahah
Gdje im je snjeguljica? :D
7 Jadova
postujem ovo
Okeanovih 7
Hoce neko fasovat veceras :D
Hvale se sa stadionom na kojeg nisu u stanju ugostiti gostujuce navijace, treba ih zatvoriti nek igraju sami sa sobom i navijaju sami za sebe a cijene ulaznica za Jug kada se bude igralo na kosevu staviti 20,00 KM i neka ih dodje koliko hoce.
Ne seri. Mi vas pustimo ko gospodu da udjete, sjedite, navijate a vi lomite i jos se hvalite sa tim. Evo vam ga!! Mi smo stolice isplatili dok ste se vi podsmijavali, e pa ne moze pitarcicu. Na zeljinim stolicama sjedit ce gospoda a ne dzukele!!
Ako neko hoće da gleda https://youtu.be/erkWurh_VBs
7 izdajnika
Srbi garant
7 pravih navijača
1725 vas na Hasetu čeka ulaznica, košpicari smrdljivi
To ti misliš
A corteo?
jesu se označili na fejsu?
Vidi izdajica. Sarajevo Šampion
U prthodnoj clanku ste napisali ovo " Stadion je ispunjen gotovo do posljednjeg mjesta, a domaći navijači meč su otvorili horskim pjevanjem Tifine pjesme "Grbavica", svojevrsne himne Plavih. "
geyevi
prekriveni cune im se krute