Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi su dobro dosli osim dule savic
I poništi ta tri zuba koja imaš. Sda gologuzijo.
Ovako se ispraca gospoda, naklon do poda Veliki Ivice Osim!!
ZAR JEDAN VICO DA GOVOR DRZI????
Vicu zabraniti ulazak. Jo's ga dobro nasamarati
🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷❤️🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷❤️✝️✝️✝️✝️✝️✝️✝️✝️✝️
Realno Zeljko Komsic nema sta da trazi na njegovoj sahrani…
Svabo je zelio da se osnuje regionalna liga, kako bi se fudbal na Balkanu preporodio, i zelio je da svi veliki klubovi iz regije ucestvuju u njoj. Nadam se da ovaj njegov san ostvarimo jednog dana. I da se mozemo normalno druziti kao sto smo to nekad mogli, uz dobar fudbal naravno. Na nama je da nastavimo njegovim primjerom. Pocivaj u miru legendo!
Koji ce ku*ac se Komsic obracati
Današnji političari žive i rade nešto protiv čega se on borio…on je iznad danasnjeg društva bio…
Dolazi li Nele slučajno??? hahahaha
Bice ono malo raje sto je ostalo u gradu
Kad sam počeo imena da čitam, onda je jasno svakom normalnom čovjeku kolki je trag ovakva ljudska gromada ostavila iza sebe. Amin
Zasluzio si legendo najvece pocasti Pocivaj u miru dobri covjece
Benjamina Karic i Vico Zeljković ??????
Malo je onih koji su nepustili ovaj svijet poganluka i pokvarenluka a da mi ih je zao. Ti gospodine Osim si bio prije svega covijek pa onda sportista i vrhunski strucnjak a otisao si imao si jos mnogo toga da das.Tebe mi je zao.
Legende ne umiru.Vidi se koja je LEGENDA bio IVICA OSIM.
ne treba da se pravi neki kult ličnosti, inače trebao je kao sarajlija da uzme pušku u ruku i brani ovaj grad i sarajlije kao što sam uzeo ja i moj rahmetli otac i sehidi ove bosne,sve ostalo je palamudjenje, kad je mogao rahmetli dzilda mogao je i on
'aj ne seri.Ti si asfalt samo na razglednici gled'o do punoljetstva,cim tako brabonjas.
haj razguli u podrinje
PRIKAŽI ODGOVORE (2)