Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na pragu dogovor između Saveza i Sušića: Teško mi je otići, previše sam se uhljebio ovdje
Naglasio je da če opet imati mala primanja... JE LI TO ZNAČI DA ĆEMO OPET MORATI GLEDATI KAKO TA PRIMANJA NADOMESĆUJE KROZ BRATOVU AGENCIJU?
Pa kad postiže rezultat treba biti nagrađen, šta bi trebali da rade ljudi džaba pa da ne budu prozivani?
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
KATASTROFA ZA BH FUDBAL AKO OVAJ OSTANE
Najjaći su ovu što kažu "do prije 4 godine ni savez nismo imali" kao da je Pape Noah onaj mitski pa to sve posložio... potrefila mu se odlična generacija, dobra grupa i mnogo nacionalne efurije tokom kvalifikacija gdje je cijela nacija nosila repku... Šuškavac got to go!
Odlazi mamlaze, navijaci te ne zeleee HOcemo Bajevicaaaa
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Teško mi je otići, previše sam se navikao ovdje --------------------------------------------- NJEMU JE BILO ILI CHOMAGE U FRANCUSKOJ ILI SELEKTOR U BOSNI! OTISAO BI TI SMRDO DA SI IMAO PONUDA!
previse sam se udeblj'o kako sam ovdje.
@čuvar plaže To je tvoje razmišljanje ako ovi kradu dajte sušiću keša i nek bude selektor dokad hoće svejedno što svaka budala vidi da on nema veze o selektorskom poslu. Ti porediš Ruse i nas. Ruskom savezu je 11 miliona dolara ko nama 2 marke
Ispravna odluka gospodina Susica, zasto otici nakon uspjeha. Igrace Zmajevi jos uvijek napadacki atraktivan nogomet. Prica se da C Zvezda opet mijenja trenera, mozda trebaju strucne savjetnike...steta neiskoristiti ovakav tehnolosko znanstveni tim experata u nogometu kao sto Klix ima...mozda i Dinamu i jos kojem timu uskoro pomoc bude trebala...
Crni dim iz saveza pape otjeran
Bosnjo se u sve razmije. Nije ni cudo sto napretka nemamo. Hodza ode u politiku, a abdominalni hirurg sef covjeku koji upravlja kranom.
Pa tako i ti
Ne. Nismo svi MrBega.
OSIME INTERVENISI!!
odvikni se
AMAR OSIM NOVI SELEKTOR
sramota DEBELA
Yes!!! Svaka cast!
ostani pape i dalje nam jebi zivce, zbog tebe mi je doktor dijagnosticirao postraumatski sresni poremecaj.
Previše sam se navikao ovdje.........primati ogromne pare a razvaljivati reprezentaciju
idi safete i ne vracaj se
a i kud bi , ovakve gotive i budala neces nigdje naci.