Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Same old,patetični komentatori,zavist,ljubomora,zloba.
iskreno bi volio da Hrvatska sutra pobjedi Brazil ali moramo bit iskreni ljudi...daj boze al tesko Sretno u svakom slucaju!
Može vas kući povesti jedino
provided by Omar Šaćiragić,naš sugrađanin...hvala čoviku,sutra skupa do pobjede!
Đe je taj kapiten i ćoro vidi da piše ‘Kapetane’. Baš je zjbn taj vaš jezik. Kapetane povedi nas, kao što si znao nekad pod Bijelim Brijegom, nas voditi.
Svi vi koji pljujete po Hrvatskoj, sutra ako koji slučajem bude pozitivan rezultat za HR ima da se sakrijete u rupu i ne izlazite do naredne utakmice, pljuvatori i hejteri bez života, niko vas ne j... 1% u vašem mizernom životu
Hoće 1000 % ali za 🇭🇷✈️
Je li ovo nermin muzur vozi za red bull F1?
Nema gdje drugo nego kući da vas povede
Hrvati sutra idu na penale !!
Perisica na beka i ubaciti Orsica naprijed. Dalicu poslusaj me D
Dje ce? Pobjedili Kanadu i u usli u cetvrt finale, sretna nacija i gotovo
Hrvati i srbi su bosnjaci koji kradu i na slovima. Dokaz na lijepo = lipo, lepo. Lijepo kompletna rijec. Ovo drugo i nena iz grobu vidi da je ukradeno. Oba jezika su za temelj koristila bosancicu i bosanski jezik je jedini jezik ovih podrucja. Srbija ne postoji ni hrvati.
Šteta ti je što se probuditi moraš!
Bosanski jezik star 30 godina ko i njegov narod bosnjaci
Kad smo kod golova...Za manje od mjesec dana, Hr pristupa Schengenu, a paralelno Bruxelles započinje proces ukidanja bezviznog rezima za Srbiju 🤣. Ukratko, uskoro će pripadnici nebeskog naroda morati tražiti zahtjev za vizu radi odlaska na ''vekovno servsko more'' 🤡🤣 Auuuuuuu pa Knin postade egzotika ko Belize ili Sejšeli 🤣🤣🤣
Samo zelim da gledam dobru utakmicu. Ako Hrvatska bude igrala na produzetke i penale, tesko da ce dobiti.