Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa sta je sad problem jel toliko strahuju ovi iz Napolija, bunili su se sto igra najvise igraca Juventusa u repki sad problem sto ne igraju ccc
ma koji je ovo skandal i koja afera? o cemu vi pisete? skandal je da James Vardy dobija smrtne prijetne i mora covijek imati privatnu zastitu - Barzagli bio u diskoteci i napustio repku.. pa sta?
Jedva dođoh do daha od silnog šoka.
Pa kakva afera ne kotam.....pa nije obavezno igrat za reprezentaciju...nek se i igraci napolia vrate kuci...niko im ne brani..
E sad mi je lakse kad znam pravi razlog
Hahahah, mrtvi smecari i ADL nikako da se pomire da su mali u odnosu na giganta iz Torina pa koriste sve moguce prljave trikove ne bi malo uzdrmali Juve al qurko, Juve ih unisti. ADL cigo spustio cijene u pola samo da bi naguro sto vise naroda na stadion misli da ce uspjeti pobjediti. JADNIK.
Došao na večeru sa porodicom u disko klub, kaže DJ
Jedu drogu kasikama
Joj vam priče haha Forza Juve