Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
USKORO NA KOSEVU NA POMOCNIM TERENIMA USVIJEVI PSENICE,KUKURUZA, KROMPIRA... DA IMAJU IGRACI PREZALOGAJIT.. MI SMO DIVOVI !!!
die beste,die beste...
to je brate Njemacka...
U Njemačkoj uvode skenere za lica, a u našoj ligi nemaju ni za WC-a da naprave kako treba.
Njemacka ima 16 saveznih drzava iliti ga \"Bundesländer\"...sta ti nije jasno ?
Dobro bi bilo da se na našim stadionima uvede skeniranje cijele figure čovjeka.Jer za Boga, ima ljudi a pogotovo kod nas koji nose palice među nogama. Mi smo Bosanci spremni se služiti raznim marifetlucima.
SKENERI PICA ?
Njemacka je savezna drzava, kao i amerika ili velika britanija...ima 16 drzava
... njemačka država... haahhaha umirem!
\"Fudbalski navijači u jednoj njemačkoj državi možda će morati da prolaze kroz skener lica na stadionima, prijedlog je Ministarstva unutrašnjih poslova radi iskorjenjivanja huliganizma.\" ako nije problem da mi neko objasni koliko to ima njemackih drzava?
Zasto skener lica, otisak prsta bi bio sasvim dovoljan.
JA SAM DODIK OD PRODANOG TELEKOMA DACU PARE ZA PSENICU KUKURUZ,KROMPIR DA IMAJU IGRACI PREZALOGAJITI JA SAM HUMAN COVJEK !