Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je onaj isti bilbija koji je psovao adilovicu mater balijsku, svaka cast upravi kluba dino nas rasturaju a suljica koje je patriotsko dijete tjeraju dok je ovakva politika kluba moja noga na nogometni hram krociti nece ionako su jos samo ostali popara i narkomani
Ti da ides na tekme i sada ja bih rekao u dure ali.....cisto sumnjam, ali 100% se slazem, s tvojim nickom....
idem na istok sa godisnjom kartom doduse od ove sezone sam prestao
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Koliko je mršav, nećemo ni primjetiti da je otišao.. Šalim se.. Sulja je jedan od najboljih u našoj ligi, samo mu malo snage treba, talenat ima sigurno, možda je i bolje da se razvija u nekom jačem klubu, jer ima potencijal, a može postati puno bolji fudbaler samo van BiH.. Sretno Šejtane!
Propade Sarajevo
Bravo za Upravu, ako Bilbija potpise.. Bravo i za Radulovica.. Za Suljica bolje uzeti nesto sad nego da djaba ode na proljece.. A najjaci su mi ovi sto bi prodavali igrace iz kukuruz lige za milion.. Kad se bude igrala grupna faza nekog europskog takmicenja, mozda tad..
ko je taj Biblija ?
jedan od boljin napadače u državi kapiten mlade reprezentacije bio.
Pametan Suljic i ja bi jedva cekao da odem iz ove smijesne lige.
nek mu je sa srećom, mlad je ima mjesta za napredak, i uprava je dobar potez napravila ako je samo ako dobro obeštećenje, samo šteta što nije otišo u videoton
Ja jake lige i igraca boze sacuvaj.
suljic idi dalje, dobar si ti decko nedaj da te koce!!!
ФК Сарајево
Sarajevo nikad' neće biti "CAPAJEBO" ! ! !
vi bi da vam sve muslimani igraju u ekipi, a po vasem ispade da su radovac, dzakmic, ermin... ne muslimani
Ovaj Bilbija nije mog'o u vojvodini igrati. Bolji Suljić bar dvaput'
WELCOME NEMANJA !!! Suljke sve najbolje u daljnjoj karijeri. Odlican potez uprave.
dobar igrač zaslužio je u bolji klub i ligu
nenenenennenenenenene Suljiću molimk te ne odlazi
Ovo je igrac koji zna lopte ali mislim da pravi navijaci Sarajeva ne zele u ekipi igraca koji je psovao baliske majke po terenu!!!!! Da je Ronaldo a ne Bilbija... Jadranko Bogicevic je svijedok da je to radio igracima Zelje...a mislim i Sarajeva. IMA OMLADINSKI POGON HVALA!!!!!
Bilbija do Tokija!!!!Asmir do Ujpešta!!!!
a zar nije bolje sada da se proda (KAD SE VEĆ MOGU NEKE PARE UZETI),nego kad mu istekne ugovor,koji nece da produzi...a kad bi ga sljedece sezone otisao dzaba pricali bi "jojj uhljupa ne mogu prodat igrača itd... " zato se ne žalite,jer dolazi igrač sličnih kvaliteta ako je istina naravno...nećemo mi puno tu izgubiti po kvaliteti.bilbija je odličan.
kada bi sljedece sezone otisao dzaba*