Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a Branimir Hrgota iz Borussia M. centarfor..za koju godinu dzeko i vedo prelaze tridesete..treba traziti napadaca...Hrgota rodjen u Zenici..igra za mladu Svedku repku..100% igrac za buducnost nase repke
j ebem ti sve mrtve odvratna spodobo nabijem te na ud
Ma djaba sve, opet ce on sa onom svojom seljackom pricom "necemo mi nikoga moliti" i kad je mali Alen Halilovic izabrao Hrvatsku, svi su bili kao iznenadjeni..je*es to.
sta ce biti iznenadeni, mali hrvati 99 posto.
Ono za Halilovića je tužno i sramota za našu državu. Momak je samo izjavio da želi da igra za Hrvatsku. Jedino za šta smo mu koristile mi napaćene Bošnje je bilo da mu dižemo kredibilitet i popularnost na njegovim stranicama. Ono je bilo toliko očajno, oni komentari.. Fuj!
eeej selektori ,samo vi lupetajte ali Sajo je opet glavi kao Dzeko i Lepi pa mozete crknuti
kako bi sa ovim momcima bili jaki...dobili bi konkurenciju na svim pozicijama...imali prvi tim i jako dobru klupu...
A Salanović iz Atletika, doduše on je za mladu možda.
Hebo vas vise on smarate s njim.
Vrancic 25 godina, po cemu je on "mlad" nogometas.. Klasa se pokaze u mladjim danima, al opet ne mora nista znacit, kad drugi mogu, moze i on, a mozda se ove godine proslavi u BL..
Štilić,Cocalić,Stanić???
Zamjerka gdinu. Isanoviću koji uporno potencira momke van granica ili ti ga, dijasporu. Ima sasvim solidnih igrača u našoj gluho bilo ligi. Možda se trebao staviti osvrt i na te mladiće, od kojih fin broj igra i u mladoj reprezentaciji. A i sami smo svjedoci da nam je mlada reprezentacija iznjedrila finih igrača. Malo smo se uzdigli mi. Pa dok nam pola reprezentacije u Bayernu ne bude igralo, a drugo pola u Real Madridu nećemo sebi doći.
Neces ti vidjeti Zukanovica dok si na klupi srafete.....
Kakvu golčinu zabi Pjanić M.Unitedu... Lobovao golmana sa preko 70m... :)
Prcic je zasluzio reprezentaciju, a i onaj Dino Arslanagic mora biti pozvan. Momak ce biti grom za jos par godina. Sto se tice Prcica, Susic mora ostavit svoj glupi ego na stranu i razmisljati o reprezentaciji i pozvati momka koji igra u x5 boljem klubu i ligi nego njegov sestric pa cak i pola nase reprezentacije. I Zukanovicu bi se trebao usput izviniti i molit ga nazad u repku. I to je Susic usrao...
Ako je u pitanju neki novi Hrvat, podrzavam bejha nacionalni tim
Igrace i za selekciju Herceg Bosne, akoBogda za par godina
Benjamin Čolić- Željezničar Samir Radovac- Sarajevo itd itd ......
A Sušić? A Kvržić ipak su dica ajduka' i rike' najbolja na svijetu po stručnom misljenju Saje seljobera
Prcic je za prvih 11.