Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEK ZA BARAŽ ZOVE IGRAČE IZ PREMIJER LIGE BH, AHMETOVIĆ I KRPIĆ BI BILI STRAŠAN TANDEM
Al kad bi stvarno to malo bolje sagledali, stvarno je tako...😄
@dognpsps87 Pa ne igra se u barazu sa Zvijezdom 09 ili Mladost DK protivnici su ozbiljne reprezentacije za koje i jake reprezentacije dobro razmisle koje igrace i sastave da izvedu na teren. Ali, ok ko sam ja da realno kazem cinjenice.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Odlazi Roberte!Vrati se Pape!
svi moraju dat loptu Džeki da on ošuta
Svi ovi što u selektorima vide krivce, neka odgovore na pitanje: Kada ste zadnji put vidjeli djecu u vašem gradu ili selu da igraju lopte na male golove? Zar mislite da selektori prave igrače. Fudbal kod nas umire, a naša liga je najgora u Evropi. Ne znam za Kosovo!
Pochettinho nije vise trener totenhama zovi te njega da nas mijenja ovog debelog
DA JE SAVEZ POSTENO RADIO , DANAS BI BOSNA IMALA SLJEDECI SASTAV: selektor: Vahid Halilhodzić, Golman:Handanović; Odbrana: Kolašinac,Lovren,Ćorluka,Bičakčić,; Sredina: Kovačić,Rakitić,Pjanić,Višća; Napad: Džeko, Ibrahimović.
Najbolji potez mu je sto je otjerao Vranjesa
pa zar more biti gore spustite se na zemlju mi možemo pobijediti Lihtenštajn
ovaj očigledno nema pojma šta radi
Gledam Njemacka-Sjeverna Irska,kako se ljudi bore i trce za lopte,Njemci su cesto zbunjeni,kamo srece da su nasi 50 posto ovakvi.
Nema od tebe safete nista dok nezovnes misimovicada nabacuje......PAPE OLAZI
@plavozuti u kojem si ti filmu ba?
Dzeku za trenera, Begovic brani , odbrana Serbecic,Uzelac,Jakovljevic,Dupovac vezni red dva Zeca iz zeljane,strasni Sevko Okić, i tehnicar POPARA a golove ce dusmanima zabijati strasni hercegovacki dvojac Fajic i Brandao..............................i da se hamo makne iz kuhinje.
Naš problem je upravo što mi sve hoćemo na silu , hoćemo da pravimo pitu od govana , a to ne ide . Kao u ovom slučaju hoćemo na euro iako to ne zaslužujemo . Umjesto da se sad posveti riješavanju stvarnih problema u našem nogometu i uzrocima loših rezultata , kvalifikacije su već zaboravljene i priča se o baražu za EURO , nastavljate nas samo mrcvariti i dalje . Šta da kojim čudom i odemo na EP , plasirali smo se nezasluženo i svaka repka će da se sprda sa nama kao Italija.
Zaboravite EP , počnite riješavati stvarne probleme u našem fudbalu i uzroke loših rezultata da ste pametni sad bi fino napravili rekonstrukciju smjenu generacije , doveli sposobnog trenera na klupu , odigrali taj baraž ALI BEZ IKAKVIH OČEKIVANJA I STAVLJANJA PRITISKA NEKOG , ako se plasiramo super , ako ne svakako nismo zaslužili i završena stvar.
Najgori u istoriji selektora BIH
Umjesto Prosinečkog dovest Igora Štimca koji je dobio nogu u Indiju. Šou bi bio zajamčen. Štimac koji je u vrijeme dok je bio selektor Hrvatske dao napraviti malu kapelicu u hodniku na maksimirskom stadionu kako bi se igrači hrvatske reprezentacije mogli moliti. Štimac koji je napao Srbiju u Beogradu sa šest napadača. To je pravi izbor za selektora BiH.
Niste napisali da je to jedini trener u istoriji koji nine napunio ni jednu utakmicu Bilino Polje.Trener koji je pokopao BiH fudbal Goni te ga u PM i onoga bika Begica
Braco Vrbanjuša je ozbiljniji fudbalski stručnjak od ovog ublehaša i alkosa.Sam ovaj spisak pokazuje da su mu igrače nametali menadzeri preko čelnika saveza!Realno najgoa igra i najgori selektor do sada.Čovjek ne zna napraviti pravilnu izmjenu, ne zna niti jednu taktičku postavku osim 4-5-1.Dobar samo za reklamiranja UDARNIK čarapa