Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mbappe je brzi od lutve
hahahahaahh brat, popravi mi dan
Ispod 5 golov primljenih je sve uspjeh realno
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kakav naslov. Kao da nam govori da trebamo biti sretni sto su takve velicine spustile nogu na nase tlo a utakmicu ko hebe, vec smo otpisani.
Ne, nego govori vise o Balkanskom mentalitetu gdje se sve mjeri u Koliko je vrijedan para, koliko je zaradio na utakmici, koliko je vrijedan kontrakt koji potpisuje, koju marku necega nosi... Jedina vrijednost koja postoji kod Balkanaca je para, i samo para... Sirotinjski nacin razmisljanja gladnih dusa...
@BullevarZdravlja I ne treba neka pamet da se šprdaš sa naivnim Bošnjama...samo pustiš pjesmu koju vole da slušaju i njihov si kralj.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Predajte utakmicu, bolje 0:3, nego 0:20... Ni lavovska borba, ni bilo kakve rotacije nas ne mogu spasiti poraza, osim mozda koja brazda na terenu. Nije francuz naucio igrati na oranici..
njima dvije grbavice su pomocni stadion , ima da nas pocijepaju ko dijete napolitanku Posto je sve u donacijama.. . mozda nam i baraž doniraju nikad se ne zna
S kojim je Ukrajina igrala neriješeno, a Finska ih pobjedila 2:0 u Parizu.
Nisu to istinske vrijednosti, svi će oni istruhnut ko i ovi naši od sto maraka.
cuj bih 90 miliona haha ne vrijede 9
Znaci ➡️ BiH-France 0:6
Nije sve u parama. Pogotovo jer mi imamo Malog Princa i Dijamanta, za koje vrijednost jos nije tacno procjenjena. Sve zavisi od toga kako je Mali Princ spavao i jel Dijamant jeo burek ili pilecu salatu
Fudbal je samo biznis , nije kao nekada a to vidimo za vrijeme corone nema navijaca a oni uzimaju astronomske cifre od reklama i tv prava sto znaci hebo live i navijace daj samo para pa kakve milijarde duplo jesu bolji ali 10 puta i ne bas .
Da dolaze oni meni u moj vakat kad sam igrao... a ne ko ove danasnje slunte bwzmude... xurac bi oni ista napravili. Mozda bi al jadna bi im gonna bila. Et tolko... i to je tako. Pozdrav s Vekterhauza!
Cilj ove tekme je napraviti što manju gol razliku. Pobjede nema, autobus parkiraj i sve u odbranu, a bodove ganjat na lakšim.
Vrijede kome vrijede, meni ne vrijede.
Dzaba im
Sve je to pretplaceno, ali kad zmajevi suknu vatru ima da ih oduvaju. Sa srecom Bosni sutra i Srbiji danas.
Valja nam se opet brukati 🙄
Satrat cemo ih 😃