Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E cuj Edin Dzeko igro 2001. godine za reprezentaciju, nisam to znao :) OJ jadovi sa klix-a. http://prntscr.com/4bncjd
Džeko danas ima 28 godina. Što bi značilo da ako je igrao 2001 protiv Katara... da je za reprezentaciju igrao sa svojih 15/16 godina... :D ...prejak članak, samo na klix-u
Hahahahaha Reci mi da se zezas sa ovim.
Kao sto smo i navikli od vas ozbiljno radite svoj posao, clanak vam je pun gresaka na danasnji dan 8 avgusta utakmica protiv Grcke, vi kao da se trudite da ljudi shvate kakvi "inteligentni" pojedinci vam rade pa pravite greske kao da vam clanke pise dijete od 4 godine i to pod dejstvom alkohola, toliko!
Jao bruke od novinarstva. Pa kad je BiH igrala protiv Katara, nije Spahic dao gol nego Ibisevic. I to nije ga dao u 31 minuti nego u 9 minuti susreta. A za Katar nije dao gol Abdulmajid "sedam minuta kanije" nego su izjednacili preko penala u 60 minuti igre koji je izveo Majed. Nemam pojma odakle vam ovi podaci koje ste napisali na ovom clanku.
DAJTE SLIKE ČEVLJANOVIĆA
Pape-Al to je bilo kad ja nisam bio tu!
Pravo uspjesan dan za nas znaci.
Ova slika Nadarevića nije na Koševu
2:0 za Arsenal al je8e se dzeke, igr'o ne igr'o 200 milja ojra svake hefte legne na racun