Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kod nas je i bilo sve prije 27-30 god.
al si tek sad nacionalno identifikovan
Ovi crveni nisu Velez ovo je Zrinjski.Velez nikad nije postojao hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dok su rodjeni prasili svabe, plemichi su tucali kamen na jednom otoku.
bilo i proslo!
Zato sada imamo u prvoj ligi: Zvijezdu, Drinu, Siroki Brijeg, Vitez, Radnik, Slaviju,.. Kukala ti majka, sve buduci prvaci Lige Sampiona. Nije mi jasno kako se FK Sedrenik i FK Saobracajac nisu utrpali u nju?
Jak je bio naš fudbal nekad.. Tuzno gledat kakva je kanta liga postala..
KAKO SVABE DRECE KOD SUDCA
kakav uspjeh... zivjeti u proslosti
na današnji dan za 27 godina nekom možda na k.urcu izraste nokat!
Tada bijah svega 1km udaljen od zbivanja. Sada vas pozdravljam iz Dortmunda... Žohari moji dragi.
na današnji dan je pobjedila Borussia 4:1 Galatusaray :D
Vanja Gudelj..veliki gospodin, legenda Celta Vigo.Semir Tuce je bio nesto kao sto je Gereth Bale danas...Strasan sut, ljevica i eksplozivnost...
Jest vala istina evo BILD Njemacki tri stranice o toj utakmici napisao
Prodali kladionicama
Bila jednom jedna zemlja... xD
Da da Rođeni su tad igrali i živjeli u nekim ljepšim vremenima, a onda Pod Bijeli brijeg dođoše nacionalisti. Ostalo je historija.
Nasao sam gresku na novom klixu radi se o tome da kada na komentare stavimo like ili dislike brzo vise puta kliknemo vise puta i upise lajkova ili dislajkova