Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tada su to barem bili Danci, a danas je to nas covjek, Safet.
Pamtim ovu utakmicu i sjecam se ranijeg razbijanja Danske u Kopenhagenu od strane nase repke. Ko je ovdje kesiro na ishodu ove utakmice i koliko, to samo bog zna?
Tad je bilo barem snova... sad nema ni snova...
Nezaboravno, zaista. Nakon utakmice sam bio uvjeren da nikada necu docekati da se plasiramo na neko veliko takmicenje i nikada vise poslije ove utakmice nisam pratio sa tolikim zarom kao dotad.
Safet Sušić!
Sjecam se ove tekme kao da je bila juce. Lose navijanje od strane domace publike, poslije toga se pocelo igrati u Zenici sva sreca.
Pro jebao pas krmaču i okotio se prorok muhamed pedofil i za njim sva ostala bagra.Jebem li mu vjeru u usta lojava .
bio i plak'o kao malo dijete.... bem mu mater...
Kakav je to divan dan bio,od tada obožavam Dance.Nadam se da će biti još takvih dana!
Pro-svaki dan kada je bosna u propasti je za mene OK.Ti je gradi je ću je ignorirati i kad god mogu biti kontra nje i to je to.Svatko radi svoj posao. GO Belgija!
Pro volim Hrvatsku mrzim bosnu i uživam gledati kako se pati i propada već 20 godina i još će. Mrzimo je i mi i Srbi,vi gradite i aptite se ,a mi ćemo lagano da je uništavamo.Šansa je već sutra..
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Taman je u taj vakat otišo i onaj Pedy Ashdown pa je sve pošlo nizbrdo.
I tad nam je otislo sve sto valja u BiH.
Jes' vidio sto su bezobrazni? :))))))9