Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u skoli za nekog ucenika tada: uciteljica: kako se zove preziva najveci sin jugosslavije ime mu je josip? ucenik: ustaje i odgovara uciteljic josip katalinski uciteljica: sjedi jedan, nije nego josip broz ucenik:za mene je josip katalinski najveci
Bio je to veliki Gospodin !
\"Tokom ratnog perioda bio je predsjednik FK Željezničar. \" e jesu se bosnje pretrgle ... pa koliko je utakmica Zeljo odigrao tokom ratnog perioda ?!
....
Sjajan sportista, a jos bolji covjek.
zar je moguće da je već godina prošla...k\'o da je jučer bilo.
LEGENDA
Ma, ta ce skija!
Dragi Edine Isanovicu, Nemoj da pravis ovako grube greske i da ispod slike pises \" S lijeva na desno\" umjesto obrnuto. Skija stoji peti s desna na lijevo.
Neka ti je vječna slava legendo !!
pocivaj u miru legendo
pokoj i slava mu duši....mada kažu tijelo umire,duša i djelo žive i dalje....
BIO JE SJAJAN NOGOMETAS, A JOS VECI COVJEK !!!
POCIVAJ U MIRU
R.I.P