Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma sta se vise prepirete b.ogalji r.etardirani ili zeljo ili sarajevo kakve to sad ima veze navijaj za svoj klub ne moras nikome glavu razbijati zato sto navija za suprotne, ralno oba su velika kluba i historijski i po titulama i po broju navijaca najveci u bih, zato ohladide malo vidite data 20.000 bilo i nerijeseno bilo pa nigdje nereda zajedno se vracali kuci e moja djeco hocete sve da unistite vasom glupom furkkom sada nema ni fudbala ni navijaca vise a tad je bilo, zato prestanite sa bolesnim komentarima i ljubomornim ko god je bolji nek pobijedi i osvoji oba su kluba velika i nek svako navija za svoje nema potrebe za neredima u ovom gradu ima mjesta za oba kluba i oba kluba su njegov ponos i dika da nema jednih ovi drugi bi se ugasili i obratno jer zeljo cini sarajevo jacim, i sarajevo cini zelju jacim...
A onda Zeljin stadion gledam, vidim ponos tvoj...
Pamtim to kao da je bilo danas!
druze Tito svaka ti je mudra. Zivio nam drug Tito!!!
Željo je prije ove, sve svoje tekme igrao na Koševu i kada su nam govorili da ćemo derbi sa Sarajevom 2.5. igrati na Grbavici, slabo ko je u to zaista vjerovao, jer niko nije bio siguran da se do tada sve može pripremiti za tu utakmicu (reintagracija je bila tek nekih 40-tak dana prije toga). Da je neki drugi derbi u pitanju, vjerovatno mi nebi bilo svejedno sto je rezultat bio 1:1, a Željo bio domaćin. Naravno, bio sam na ovoj utakmici koja je bila prepuna emocija i na kojoj je zaista (barem što se mene tiče) rezultat bio potpuno u drugom planu). Željo se vratio kući, a na prvo gostovanje mu nije mogao doći bolji protivnik od najvećeg rivala - njihove braće sa Koševa koji su kroz 4 godine prije toga sa Željom dijelili istu sudbinu.
kad sam sa vrha velesića i pofalića 94 kao regrut gledao na grbavicu koja je bila okupirana tada,plakao sam krijučći se da me ne vide komandiri...mislio sam nikad više neću gledati svog želju na njoj...ali hvala bogu dragom sve se promjenilo...bio sam i na ovvoj utakmici ,bila je bolja atmosfera tad nego na nekim zadnijim derbijima...žžeeljljoooooo!!!!!!!!!!!!!
za \"moderne\" navijače, pročitajte: http://www.bhdani.com/arhiva/257/t25709.shtml
Ponosan sam što sam bio na utakmici, na sjeveru, izmješani navijači Želje i Sarajeva, bez i jedne ružne riječi i psovke. Zapadna tribina nije postojala (zapaljena u ratu). Radi kretena (\"navijača\") nisam od 1999 otišao na tekmu. Je*bo vas begradski sindrom (mržnja Grobara i Cigana). Mi smo ginuli i za Koševo i Grbavicu.
U kojoj drzavi????U nasoj NE!!! Bio sam na ovoj utakmici i uzivao sam u istinskom derbiju,zdravom rivalitetu navijaca a ne kao danas.Prije se islo zajedno na derbi na stadionu svak na svoju stranu a poslije tekme opet zajedno na pivu i naravno ko je izgubio taj je \"donji\" u zezanciji.A sada se samo gleda ko ce koga zbosti nozem i provocirati.Fuj @sarajlija-potpisujem
e moj pacenice,koristis nik legende ovog grada i lupas gluposti,mali mozak,pa ja...sram te bilo,kao da si neki skripar ili ultras!sarajlija nisi sigurno!
seljo je uvjek seljo sa grbavice SARAJEVO ŠAMPION
dva najpopularnija tima u drzavi zu zvezda i partizan a ne zeljo i sarajevo.zasto se autor teksta prvo ne informise pa onda nesto napise?
Mogu nabrojati sve ljude tj. bolesne umove na tribini koji prave probleme i tuku se po ulici i sa jedne i sa druge strane.
bio na tekmi i bila puna grbavica,gotiva prava,prva dobra stvar nakon rata :)
http://www.youtube.com/watch?v=AW-KXPOJZJc&feature=related ŽELJEŽNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI
http://www.youtube.com/watch?v=bbk25ETav-E&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=rvwpoAvlRNU&feature=related